Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Κινητοποιήσεις ενάντια στο χαράτσι για τα ακίνητα

Στιγμιότυπο από την κινητοποίηση στο Παγκράτι
Στιγμιότυπο από την κινητοποίηση στο Παγκράτι
Συγκέντρωση στο υποκατάστημα της ΔΕΗ Παγκρατίου πραγματοποίησαν οι Λαϊκές Επιτροπές Βύρωνα και Καισαριανής, μαζί με φορείς του Παγκρατίου, για να παραδώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ χωρίς τα χαράτσια αλλά και για να απαιτήσουν να γίνει επανασύνδεση στο σπίτι άνεργης μητέρας, η οποία δεν είχε να πληρώσει το ποσό του λογαριασμού.

Αργότερα, στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Κυψέλη, η Λαϊκή Επιτροπή 5ου - 6ου διαμερίσματος, πραγματοποίησε εξόρμηση για την ενημέρωση του λαού της περιοχής, καλώντας τους σε μαζικό ξεσηκωμό ενάντια στα χαράτσια και σε όλα τα αντεργατικά μέτρα που αναμένεται να ψηφιστούν. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, ακόμα και άνθρωποι που ενέδωσαν στους εκβιασμούς της κυβέρνησης και πλήρωσαν την πρώτη δόση, εμφανίστηκαν μετανιωμένοι, τονίζοντας ότι δε σκοπεύουν να πληρώσουν όχι μόνο την επόμενη αλλά και όσες ακόμα δόσεις επιβάλουν.

Συγκέντρωση, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ, πραγματοποίησε χτες και η Λαϊκή Επιτροπή Πόλης Σάμου, όπου κατέθεσε 159 πληρωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ