Τετάρτη 4 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μεγάλη νίκη της ΔΕΕ στην ΕΛΜΕ Πειραιά

Μεγάλη άνοδο σημείωσε η "Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Εκπαιδευτικών" (ΔΕΕ) στον Πειραιά. Στην πρόσφατη γενική συνέλευση της τοπικής ΕΛΜΕ, πήρε το 29% των ψήφων και αναδείχτηκε πρώτη δύναμη, εκλέγοντας τρεις συνέδρους για το επερχόμενο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Συγκεκριμένα, σε σύνολο 871 ψήφων, η ΔΕΕ πήρε 247 και εξέλεξε 3 αντιπροσώπους για το συνέδριο, αντί 2 που είχε πριν. Η ΔΑΚΕ πήρε 212 ψήφους και 2 αντιπροσώπους, όσους είχε, η ΠΑΣΚΕ 196 ψήφους και δύο αντιπροσώπους, από 3 που είχε, ο ΣΥΝ 87 ψήφους και διατήρησε τον έναν αντιπρόσωπο που είχε και η "Παρέμβαση" 104 ψήφους, εκλέγοντας έναν αντιπρόσωπο.

Οπως είπε στο "Ρ" ο Σ. Σάββας, στέλεχος της "Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας Εκπαιδευτικών", η σημαντική αυτή άνοδος της ΔΕΕ δείχνει την εκτίμηση του κόσμου απέναντι στις καθαρές θέσεις της παράταξης, ενάντια στα κυβερνητικά αντιεκπαιδευτικά μέτρα, τη συνεχή και συνεπή της προσπάθεια για να μην υλοποιηθούν αυτά, ενώ πρόσθεσε ότι αυτό το αποτέλεσμα του Πειραιά πρέπει να δείξει το δρόμο και στις υπόλοιπες ΕΛΜΕ της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ