Τετάρτη 26 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αύριο η παγκερκυραϊκή συγκέντρωση

Στις 9 μμ στην "Πλακάδα τ' Αγιού" με ομιλητή τον Δ. Γόντικα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Οι κομμουνιστές της Κέρκυρας έχουν μπει με ενθουσιασμό στη δουλιά για την οργάνωση της παγκερκυραϊκής πολιτικής συγκέντρωσης, που θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 9 μ.μ. στην "Πλακάδα τ' Αγιού", με ομιλητή τον Δημήτρη Γόντικα,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Δ. Γόντικα περιλαμβάνει: Επίσκεψη σε ξενοδοχειακές μονάδες και συζήτηση με τους εργαζόμενους, συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και ομιλία στην παγκερκυραϊκή συγκέντρωση.

Για την επιτυχία της συγκέντρωσης οι κομμουνιστές της Κέρκυρας πραγματοποιούν εξορμήσεις σε χώρους δουλιάς, σε συνοικίες της πόλης, καθώς και σε χωριά του νομού, διανέμοντας το κάλεσμα της ΝΕ Κέρκυρας, η οποία τονίζει:

"Η τραγική κατάσταση στο χώρο της εργατικής τάξης, η όξυνση των προβλημάτων των εργαζομένων και στο νομό μας, εξαιτίας της πολιτικής που εφαρμόζουν τα κόμματα της καπιταλιστικής ανασυγκρότησης, η εφαρμογή των κατευθύνσεων της ΕΕ πρέπει να ανατραπούν.

Η βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, η μείωση της ανεργίας, η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η υγεία, η παιδεία χρειάζονται συνολική ρήξη με την πολιτική που υπηρετεί την καπιταλιστική ανασυγκρότηση. Απαιτείται και στο νομό μας η συγκρότηση κοινού μετώπου πάλης των εργατοϋπαλλήλων, των αγροτών, των επαγγελματοβιοτεχνών και πολύπλευρη ενίσχυση του ΚΚΕ. Του Κόμματος που επεξεργάστηκε με το 15ο Συνέδριό του μια συνολική πολιτική ρήξης με το καπιταλιστικό σύστημα, που αναδεικνύει το λαό σε πρωταγωνιστή".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ