Σάββατο 14 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Να και οι... προστάτες

Παπαγεωργίου Βασίλης

Ο ΛΑ.Ο.Σ. ήταν μαζί με το κόμμα της Ντ. Μπακογιάννη τα μοναδικά δύο που δεν πήραν καμία θέση για τη δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ σε διαδηλωτές τη μέρα της πανεργατικής απεργίας, που έστειλε αρκετούς στο νοσοκομείο, μεταξύ αυτών κι έναν βαρύτατα τραυματισμένο, ο οποίος εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Θίχτηκε, όμως, χτες, απ' τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή, που θεώρησε ότι θίγουν την αστυνομία και έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση για να υπερασπιστεί το... θεάρεστο έργο των Σωμάτων Ασφαλείας! Υποψιαζόμαστε ότι αυτό που ενόχλησε τον ΛΑ.Ο.Σ. ήταν η δήθεν «ανακάλυψη» του υπουργού ότι υπάρχει δημοκρατικό έλλειμμα στα Σώματα Ασφαλείας, λες και δεν είναι πολιτικός τους προϊστάμενος, δεν έχει η κυβέρνηση ευθύνη γι' αυτό που είπε, για την πραγματικότητα που οι κυβερνήσεις μεθοδεύουν στα σώματα κρατικής καταστολής. Κατά τ' άλλα για «μεμονωμένα περιστατικά βίας», που «ακυρώνουν στην πράξη τις προσπάθειες εκατοντάδων στελεχών της Αστυνομίας», έκανε λόγο ο υπουργός.

Στην ανακοίνωσή του, λοιπόν, ο ΛΑ.Ο.Σ. ισχυρίζεται: «Καλό είναι να συνειδητοποιήσουν μέσα στο ΠΑΣΟΚ ότι η αστυνομία είναι προστάτης της κοινωνίας και όχι διώκτης. Με τέτοια καμώματα έχουμε φτάσει στην αποθράσυνση και το περιθώριο επιβάλλει πλέον τους δικούς του νόμους. Η αστυνομία θέλει προστασία και όχι διωγμούς»!!!

Αυτά την ώρα που ένας άνθρωπος βρίσκεται στην εντατική απ' την πολλή... προστασία της αστυνομίας! Για τον οποίο ο ΛΑ.Ο.Σ. ούτε περαστικά δεν ευχήθηκε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ