Τετάρτη 25 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εξορμήσεις - κάλεσμα σε ξεσηκωμό

Για την οργάνωση της αντεπίθεσης στα αντιλαϊκά μέτρα και την πολιτική που τα επιβάλλει, για την προβολή της πρότασης διεξόδου του ΚΚΕ

Πλούσια δραστηριότητα αναπτύσσουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης για την ανάδειξη των αιτιών της κρίσης, την οργάνωση της πάλης ενάντια στα νέα μέτρα και την πρόταση του ΚΚΕ για διέξοδο υπέρ του λαού. Στο πλαίσιο αυτό, τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται:

Σήμερα Τετάρτη 25 Μάη
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Δυτικού Τομέα και η Αχτίδα ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στο χώρο των ΕΒΕ και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Ιλίου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Στις 10.30 π.μ. περιοδεία στην E-VALUE, με επικεφαλής τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτή.
  • Στις 6 π.μ. περιοδεία στο γκαράζ του Δήμου Καισαριανής με επικεφαλής τον Γιάννη Πάσουλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
  • Στις 9 π.μ. περιοδεία στο Δημαρχείο Καισαριανής με επικεφαλής τον Γιάννη Πάσουλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
  • Στις 3.45 μ.μ. περιοδεία στη φαρμακαποθήκη του «Μαρινόπουλου» με επικεφαλής την Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και πρόεδρο της Ομοσπονδίας Φαρμάκου.
  • Εκδήλωση με θέμα τον Τουρισμό και τις θέσεις του ΚΚΕ διοργανώνει η ΚΟ Χανίων του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Την ίδια μέρα, ο Νίκος Καραθανασόπουλος θα περιοδεύσει στα Χανιά: Στις 9.30 π.μ. στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα. Στις 11 π.μ. στο εργοστάσιο ανακύκλωσης - κομποστοποίησης της ΔΕΔΙΣΑ στην Κορακιά. Στις 12.30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία του Κόμματος.
  • Πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου στον Αγιο Νικόλαο. Θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, στέλεχος του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Περιφέρειας Κρήτης.
  • Στις 7 π.μ., περιοδεία στη ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.
  • Στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση στην Ιερισσό της Χαλκιδικής. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η ΝΕ Αχαΐας διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για τις διεθνείς εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου. Θα μιλήσει ο Ν. Κουτουμάνος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ