Σάββατο 11 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Μαθητικό Φεστιβάλ ενάντια στο ρατσισμό και τα ναρκωτικά

Με ξεχωριστές πρωτοβουλίες που προάγουν το μαζικό - λαϊκό αθλητισμό και τάσσονται ενάντια στη βία στα γήπεδα, το ρατσισμό και τα ναρκωτικά ξεκινούν οι εκδηλώσεις των μαθητικών φεστιβάλ με σύνθημα «Επιλέγουμε το δρόμο της ανατροπής! Για το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει!» στο πλαίσιο του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Βορείου Τομέα Αττικής της ΚΝΕ διοργανώνει Μαθητικό Φεστιβάλ στη Νέα Ιωνία το Σάββατο 18 Ιούνη στο χώρο του 4ου Δημοτικού σχολείου.

Στα πλαίσια του Μαθητικού Φεστιβάλ, η Οργάνωση προχωράει το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουνίου, στη διεξαγωγή τουρνουά 5x5 στα δημοτικά γήπεδα της Ν. Φιλαδέλφειας (ΗΣΑΠ Περισσού) και του Χαλανδρίου. Χθες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη - εκδήλωση στην αίθουσα του ΔΟΝΝΙΑ και η κλήρωση των ομάδων.

Η Οργάνωση καλεί τους μαθητές να πορευτούν στο δρόμο «της πάλης για την ανατροπή του καπιταλισμού». Να παλέψουν «για μία ζωή χωρίς φτώχεια, πολέμους και ναρκωτικά, για μια ζωή χωρίς καταπίεση και εκμετάλλευση. Με προβάδισμα στην ολόπλευρη μόρφωση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Για ένα σχολείο που διαπλάθει ανθρώπους ικανούς να αντιμετωπίσουν δημιουργικά την εργασία τους και τη ζωή τους, όποιο επάγγελμα και αν ακολουθήσουν».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ