Κυριακή 26 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

Ο αγωνιστής Παναγιώτης Βαζούρας προσφέρει στο ΚΚΕ, τέταρτη δόση, ακόμα 1.000 ευρώ.

Ο σ. Ευριπίδης Σερετίδης και η Ολγα Σωτηρίου - Σερετίδη, από την Κομοτηνή, προσφέρουν στο ΚΚΕ 1.000 ευρώ και στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 200 ευρώ.

Ο Νίκος Αντωνίου, από το Αμπελοχώρι Ιωαννίνων, στη μνήμη των γονιών του, των αδερφών, ανιψιών και των συντρόφων συγχωριανών του προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ.

Η Τόνια Χαρατσίδου, στη μνήμη των αξέχαστων και υπέροχων γονιών της και στη μνήμη των ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ, ΠΑΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ, ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ, ΕΛΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΠΕΠΗΣ ΔΑΡΑΚΗ, ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΑΣΗΜΑΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ προσφέρει 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ν. Σμύρνης.

Η Καίτη Μπλίκα, στη μνήμη όλων των αγωνιστών που έπεσαν για την υπόθεση της εργατικής τάξης, προσφέρει στο ΚΚΕ 2.000 ευρώ.

Ο Λύσανδρος Ταμουρίδης, ανάπηρος λοχαγός του ΔΣΕ, στη μνήμη των αγωνιστών της Εθν. Αντίστασης και του ΔΣΕ, ιδιαίτερα της περιοχής Ελασσόνας, που έπεσαν για λευτεριά και κοινωνική προκοπή και σοσιαλισμό, προσφέρει στο ΚΚΕ οικονομική ενίσχυση 500 ευρώ, μέσω ΚΟ Ν. Χαλκηδόνας - Ν. Φιλαδέλφειας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ