Πέμπτη 10 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Το Σάββατο στο Περιστέρι θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης

Σήμερα Πέμπτη

Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΤΕΙ Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου με θέμα «Αγώνας - Ρήξη - Ανατροπή, η ιστορία γράφεται με πάλη ταξική», στη 1 μ.μ., στο μικρό αμφιθέατρο του ΤΕΙ. Θα μιλήσει η Τασούλα Μπάτσικα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς της ΚΝΕ.

Οι ΟΒ Ιατρικής και Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος του υγειονομικού για την κάλυψη των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών», στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο ΑΙ3 στην Ιατρική. Θα μιλήσει η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς του ΚΚΕ.

Αύριο Παρασκευή

Η Νομαρχιακή Οργάνωση ΑΕΙ Πάτρας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι επαναστάσεις του μέλλοντος θα είναι σοσιαλιστικές», στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο ΑΘΕ 10 του πανεπιστημίου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τάτσης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Σάββατο 12 Νοέμβρη

Η Τομεακή Οργάνωση Περιστερίου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οκτώβρης 1917 - Η εποχή των σοσιαλιστικών επαναστάσεων ξεκίνησε...», στις 7 μ.μ., στην «Ξυλοτεχνία» (Παρασκευοπούλου και Κ. Παλαμά στο Περιστέρι). Θα μιλήσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης.

Οι Κλαδικές Οργανώσεις Kεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνουν στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση με θέμα «Ούτε βήμα πίσω στον πόλεμο του κεφαλαίου. Αγώνας και οργάνωση για την Ανατροπή», στις 7 μ.μ., στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους «Μάθε εργάτη πως...» των Σήφη Στάμου και Κώστα Σταματόπουλου.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Αχαΐας της ΚΝΕ διοργανώνει στην Πάτρα εκδήλωση με θέμα «Οι επαναστάσεις του μέλλοντος θα είναι σοσιαλιστικές», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΚΕ (12ου Συντάγματος 34). Θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ