Κυριακή 23 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Οι λαοί μπορούν να σπάσουν τις αλυσίδες της ΕΕ και των μονοπωλίων

Σε πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ στις Βρυξέλλες, μίλησε την Παρασκευή ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν: «95 χρόνια ΚΚΕ - Οι κομμουνιστές στην πρωτοπορία της ταξικής πάλης για το Σοσιαλισμό - Καταδικάζουμε τον αντικομμουνισμό»

Οι λαοί της Ευρώπης μπορούν να καταφέρουν κοινό χτύπημα στην ΕΕ των μονοπωλίων, των ιμπεριαλιστικών πολέμων, του καπιταλισμού.

Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, για αποδέσμευση από την ΕΕ και μονομερή διαγραφή του χρέους, με εργατική - λαϊκή εξουσία και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, αντιστοιχεί στα λαϊκά συμφέροντα και μπορεί να δώσει δύναμη στην πάλη της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στις άλλες χώρες της Ευρώπης.

Οι λαοί μπορούν να σπάσουν τις αλυσίδες των μονοπωλίων, του καπιταλισμού, να ανοίξουν το δρόμο για την Ευρώπη του σοσιαλισμού.

Στις ευρωεκλογές, στις 25 Μάη 2014, να ενισχύσετε - ισχυροποιήσετε το ΚΚΕ στην Ελλάδα, να ισχυροποιήσετε τα Εργατικά και Κομμουνιστικά Κόμματα, που παλεύουν με σταθερότητα και συνέπεια ενάντια στην ΕΕ των μονοπωλίων, ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.


ΣΕΛ.  4   -   5

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ