Παρασκευή 2 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σειρά εκδηλώσεων διοργανώνουν για τις επόμενες μέρες οι ΚΟ του ΚΚΕ. Ανάμεσα σ' αυτές και οι παρακάτω:

Στην Αθήνα

-- H ΚΟΒ Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών του ΚΚΕ, διοργανώνει σήμερα 2 Απρίλη και ώρα 7 μ.μ. εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Αποτελέσματα εκλογών και πολιτικές εξελίξεις», με ομιλητή το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Μπ. Αγγουράκη. Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία της οργάνωσης (οδός Αχαρνών 146).

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Χαϊδαρίου του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση αλληλεγγύης στη Σοσιαλιστική Κούβα, την Τετάρτη 7 Απρίλη ώρα 7.30 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος (Στρατάρχη Καραϊσκάκη και Σκύρου). Θα μιλήσει η Λύδια Μίλερ, υπεύθυνη για την Ελλάδα του Κουβανικού Ινστιτούτου Φιλίας των Λαών.

Στον Πειραιά

Η ΚΟ Σαλαμίνας καλεί σε σύσκεψη οπαδούς και φίλους τη Κυριακή, 4 Απρίλη, στις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο «ΓΑΒΡΙΗΛ», στο Αιάντειο Σαλαμίνας.

Στην Αττική

Η ΚΟ Λούτσας Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τα αποτελέσματα των εκλογών και οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, την Κυριακή, 4 Απρίλη, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Ναυτικού Ομίλου Αρτέμιδας.

Στην Ημαθία

Περιοδεία στην Ημαθία θα πραγματοποιήσει αύριο Σάββατο 3 Απρίλη ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Πατάκης, με στόχο την ενημέρωση των αγροτών για τις αρνητικές εξελίξεις της αναθεώρησης της ΚΑΠ. Στις 6 το απόγευμα θα επισκεφθεί τη Σφηκιά και στις 7 μ.μ. τα Ριζώματα.

Στο Βερολίνο

Την Κυριακή (4 Απρίλη) ώρα 11 π.μ., πραγματοποιείται στο Βερολίνο, στο παλιό οίκημα της εφημερίδας «Neues Deutschland Mehringplatz 1», πολύ κοντά στον επίγειο ηλεκτρικό σταθμό Ostbahnhof, ανοιχτή σύσκεψη με συμμετοχή κομμουνιστών, όπως και μη μελών του ΚΚΕ, Ελλήνων μεταναστών.

Ομιλητής είναι ο Γιάννης Ποσοτίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Αντικείμενο της ομιλίας θα είναι:

  • Η εκτίμηση των βουλευτικών εκλογών της 7ης Μάρτη
  • Οι ευρωβουλευτές της 13ης Ιούνη
  • Η πολιτική και οικονομικο-κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με υποβολή ερωτήσεων, στις οποίες θα δοθεί απάντηση.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ