Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Αγωνιστικών Συνδυασμών
Σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη

-- Η «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Μυτιλήνης» καλεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της, στην αίθουσα του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Στρατής Κόρακας, υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης.

-- Ο Σπύρος Χαλβατζής θα περιοδεύσει στις 9 το πρωί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (λεωφ. Κηφισίας) και στις 3.30 μ.μ. στα γραφεία της εταιρείας ICAP (λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, έναντι Μεγάρου Μουσικής).

-- Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο «Μεταξά», στις 11 π.μ. και από τις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσει μαζί με τον Στέλιο Μπενετάτο, δήμαρχο Νίκαιας, σε εμπορικά καταστήματα της Αγίας Τριάδας Νίκαιας.

-- Η Ελπίδα Παντελάκη θα περιοδεύσει στην ασφαλιστική εταιρεία GENERAL, στις 9.30 το πρωί και στις 12 το μεσημέρι θα περιοδεύσει στο σούπερ μάρκετ «Καρφούρ» στον Πειραιά.

-- Ο Κώστας Παπαπολυχρονίου, υποψήφιος νομάρχης Δυτικής Αττικής, θα περιοδεύσει στους χώρους εργασίας του Δήμου Ανω Λιοσίων, στις 10 π.μ.

-- Η «Δημοκρατική Δημοτική Κίνηση Σαλαμίνας» και η «Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση Πολιτών Αμπελακίων» καλούν σε συνεστίαση στην ταβέρνα του «Βάγγου», στις 9 το βράδυ.

-- Ο Στάθης Κεραμιδάς, υποψήφιος νομάρχης Αχαΐας με τη ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο του Ρίου, στις 9 το πρωί και στις 7 το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλ. Αγίας Σοφίας μαζί με τον Κώστα Πελετίδη, υποψήφιο δήμαρχο Πάτρας. Νωρίτερα, στις 11.30 το πρωί ο Κ. Πελετίδης θα περιοδεύσει στη Νομαρχία.

-- Ο Αντώνης Χοροζάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας, θα περιοδεύσει από τις 6.30 μ.μ. σε μαγαζιά της πόλης.

-- Ο Γιώργος Νταγκουνάκης, υποψήφιος νομάρχης Χανίων με τη ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στο Εμπορικό Κέντρο Χανίων στις 11 το πρωί και από τις 6 το απόγευμα στα χωριά Βουλγάρω - Ποταμίδα - Καλάθενες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ