Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Αγωνία για Βαζέχα

Τραυματίστηκε στην προπόνηση, αμφίβολος με Αρσεναλ

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Κριστόφ Βαζέχα παρουσιάστηκε στη χθεσινή πρωινή προπόνηση στην Παιανία. Ο Πολωνός στράικερ αισθάνθηκε τράβηγμα στην έκφυση του τετρακέφαλου και αποχώρησε. Η σοβαρότητα της κατάστασης θα φανεί σήμερα, όπου και θα εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας Αργύρη Μήτσου. Σίγουρο όμως είναι ότι δε θα είναι στη διάθεση του Βασίλη Δανιήλ για το σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ιωνικό. Πάντως αμφιβολίες εκφράζονται για το αν ο κορυφαίος σκόρερ του ΠΑΟ θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τετάρτης με την Αρσεναλ στο Γουέμπλεϊ, στα πλαίσια του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα ο Μπασινάς γυμνάστηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Καβαλιώτη κόουτς του "τριφυλλιού".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλοντας να επιβραβεύσει τους συντελεστές της μεγάλης πορείας του Γουέμπλεϊ το 1971 και να δώσει επετειακή διάσταση στο ματς με τους "κανονιέρηδες" προσκάλεσε στο Λονδίνο τους Καμάρα, Αντωνιάδη, Οικονομόπουλο και Δομάζο κορμό του τότε συγκροτήματος.

Πάντως σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις στο πλευρό της "πράσινης" ομάδας θα βρεθούν περίπου 10.000 φίλαθλοι, αφού έντονη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ