Τετάρτη 8 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
35ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Πλούσιες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

«Σοσιαλισμός: Η απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα» είναι το σύνθημα του 35ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», που με εκδηλώσεις σε πόλεις και χωριά, σε γειτονιές και πλατείες, έχει ξεκινήσει το καλοκαιρινό του ταξίδι, με ορίζοντα την κορύφωσή του το Σεπτέμβρη στην Αθήνα. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ διοργανώνονται αυτές τις μέρες οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Σήμερα Τετάρτη
  • Στα Γιάννενα, στο Θεατράκι - Σκάλα, στις 8 μ.μ., πραγματοποιείται το 3ο Εργατικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ, με θέμα «Ελληνες και μετανάστες εργάτες στο δρόμο της αντεπίθεσης, σοσιαλισμός το μέλλον των λαών». Θα μιλήσει η Αθηνά Τσάμη, μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΝΕ και θα ακολουθήσει συναυλία ροκ από μαθητικά συγκροτήματα, αφιέρωμα στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι.
  • Στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιείται το 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Σήμερα, δεύτερη μέρα, στις 8 μ.μ., στο Πάρκο Ακαδημίας θα γίνουν συναυλίες από μαθητικά συγκροτήματα της πόλης και θα μιλήσει ο Αντώνης Ιορδανίδης, μέλος του Γραφείου της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της ΚΝΕ.
Αύριο Πέμπτη
  • Στη Λάρισα η Μαθητική Οργάνωση της πόλης διοργανώνει προφεστιβαλική εκδήλωση για την αντιιμπεριαλιστική δράση, στις 8 μ.μ., στο Κηποθέατρο (στο Φτερό).
  • Στην Καβάλα διοργανώνεται το 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ, στις 8 μ.μ. στο Πάρκο Φαλύρου. Θα μιλήσει ο Βασίλης Καταπόδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα γίνουν συναυλίες από μαθητικά σχήματα.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ