Σάββατο 13 Γενάρη 2018 - Κυριακή 14 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και συντρόφου ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, προσφέρουμε 500 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, στο οποίο αφιέρωσε αταλάντευτα τη ζωή του, 250 ευρώ στην ΕΕΔΥΕ, μέσα από τις γραμμές της οποίας πάλεψε ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, για τη φιλία και την αλληλεγγύη των λαών και 250 ευρώ στο «Σπίτι του Αγωνιστή», για τους συντρόφους που τόσο αγαπούσε και τιμούσε.

Μας έμαθε να αγαπάμε τη ζωή και να παλεύουμε να την πάμε μπροστά.

Η σύζυγός του Εύα, τα παιδιά του Φανή, Χρήστος.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των συντρόφων ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΛΥΜΠΕΡΙΔΗ και ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ προσφέρουμε 300 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση στο Κόμμα μας.

Οικογένεια Ζιώγα

***

ΦΩΤΟ

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΙΤΣΙΟΣ ήταν παράδειγμα αυτοθυσίας και αυταπάρνησης. Ηταν και θα είναι πάντα στο μυαλό όσων τον γνώρισαν και τον έζησαν μέσα από το Κόμμα που πιστά υπηρέτησε για πολλά χρόνια. Πάντα πιστός στο καθήκον του κομμουνιστή, του πραγματικού αγωνιστή της ζωής και του κινήματος. «Εφυγε» ξαφνικά από κοντά μας, όμως θα είναι για πάντα μαζί μας στους αγώνες μας.

Στη μνήμη του προσφέρουμε το ποσό των 400 ευρώ, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Λυκόβρυσης - Πεύκης.

Οι σύντροφοί του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΑΚΗ BOΡΓΙΑΤΖΙΔΗ, μέλους του ΚΚΕ, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, η οικογένειά του, φίλοι και σύντροφοι της ΚΟΒ Κατασκευών Πειραιά στην οποία ήταν χρόνια μέλος της, προσφέρουν για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κατασκευών Πειραιά.

  • Ο φίλος και σύντροφος ΤΑΚΗΣ ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΗΣ γεννήθηκε το 1948 στο χωριό Ακρινή Κοζάνης και άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 12 Νοέμβρη 2017. Τον γνώρισα από τη δράση στο πεδίο πολιτισμού της ΠΟΕ. Ηταν επί σειρά ετών πρόεδρος της Ενωσης Ποντίων Περάματος με σημαντική προσφορά στα πολιτιστικά ποντιακά δρώμενα. Ακέραιος χαρακτήρας, συλλογικός, συνεπής, με ανθρώπινες ευαισθησίες. Δεν ταλαντεύτηκε στις κρίσιμες και δύσκολες στιγμές που περνούσε το σωματείο του. Αντιμετώπιζε τις δυσκολίες συνειδητά και θαρραλέα. Δεν λιγοψύχησε να τα παρατήσει.

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Ηταν αληθινός πατριώτης Πόντιος, κομμουνιστής γι' αυτό και το Κόμμα τον τίμησε σκεπάζοντας το σκήνωμά του με την κόκκινη σημαία και τοποθετήθηκε τιμητική φρουρά από συντρόφους του.

Αφησε πλούσια αγωνιστική παρακαταθήκη που θα μεταλαμπαδευτεί στις επόμενες γενεές του σωματείου Ενωσης Ποντίων Περάματος. Θα τον θυμόμαστε για όλα όσα έχει προσφέρει αφιλοκερδώς και αγόγγυστα, μέσα από την Ενωση Ποντίων Περάματος και την ΠΟΕ, για τις παραδόσεις και τις αξίες του αλησμόνητου Πόντου.

Εκφράζοντας τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, προσφέρω στη μνήμη του, μέσω ΚΟΒ Βότση Καλαμαριάς, αντί για στεφάνι, 50 ευρώ για την ενίσχυση του τιμημένου ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος.

Κώστας Χάρης, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Καυκασίων Καλαμαριάς «Ο Προμηθέας»

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΜΙΧΑΛΗ ΜΕΛΕΤΕΑ, μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω της Βόρειας ΚΟΒ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής.

***

ΦΩΤΟ

Ο σύντροφος Γιάννης Τυροκομάκης, στη μνήμη των χωριανών του που έλαβαν μέρος στις μάχες του Ψηλορείτη το τρίτο δεκαήμερο του Ιούνη το 1947 (είχε εγκλωβιστεί ο Δημοκρατικός Στρατός, περίπου 65 αγωνιστές, από δυόμιση χιλιάδες εθνικόφρονες και χωροφύλακες) και όλων όσοι πήραν μέρος στις μάχες του Ψηλορείτη, προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Κάτω Πετρούπολης.

Εδωσαν σκληρές και άνισες μάχες επί τριήμερο για να απεγκλωβιστούν. Μερικοί, χωρισμένοι σε μικρές ομάδες, τα κατάφεραν, άλλοι όχι. Στα μέρη της Λοχριάς σκοτώθηκαν ο καπετάνιος ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΔΙΑΣ και αρκετοί άλλοι. Τον αδελφό μου ΗΛΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗ (φωτ.) και τον ΘΕΟΦΙΛΟ ΤΡΟΥΛΙΝΟ τους έπιασαν αιχμάλωτους και τους δολοφόνησαν ύστερα από βασανιστήρια, την 1η Ιούλη 1947.

ΜΕΛΕΤΕΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΜΕΛΕΤΕΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Οι συμμετέχοντες από Μέλαμπες Ρεθύμνου στον ΔΣΕ ήταν οι: Αντώνης Καράλης, Μιχάλης Καράλης, Πέτρος Τρουλινός, Ηλίας Τυροκομάκης και Αντώνης Φασατάκης (ΕΠΟΝίτες). Μιχάλης Χριστοφοράκης (Γιατρός), Γιώργης Νοδαράκης και Μιχάλης Μελιδωνιότης (ΕΛΑΣίτες).

***

ΦΩΤΟ 2

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ (Κοσίτης) και η ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΝΤΙΡΗ (Βάνα) έδεσαν όλη τους τη ζωή με το λαϊκό κίνημα. Στα χρόνια αγώνων και δράσης του Δημοκρατικού Στρατού Ικαρίας, σε συνθήκες τρομοκρατίας, προστάτεψαν τους αλύγιστους αγωνιστές - κομμουνιστές του ΔΣ μέχρι και το φευγιό τους το 1955. Αργότερα, συνέχισαν τη δράση μέσα από τις γραμμές της ΕΔΑ, και στη Μεταπολίτευση ως μέλη του ΚΚΕ πάλεψαν για το σοσιαλιστικό μέλλον της πατρίδας μας.

Τιμώντας τη μνήμη τους προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω των ΚΟΒ ΕΒΕ και Εδαφικής Ραχών Ικαρίας, το ποσό των 140 ευρώ.

Τα παιδιά Φανούρης και Μάριος Τσαντίρης

  • Στη μνήμη της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗ τα παιδιά και η εγγονή του φίλου της οικογένειας Νίκου Βατούγιου, προσφέρουν 20 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας, στο ΚΚΕ.

Αγγελική - Γιώργος - Νικολέτα

***

ΦΩΤΟ

Προς τιμήν των 100 χρόνων του Κόμματος και στη μνήμη των συντρόφων ΚΟΣΜΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑ και ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΟΡΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), προσφέρω 450 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ και την απόκτηση γραφείων του Κόμματος στη Χαλκίδα.

ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΖΕΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Ντίνα Ανδρούτσου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των γονιών τους, δύο αγωνιστών της ζωής και της ταξικής πάλης, ΓΙΩΡΓΟΥ και ΧΡΥΣΑΣ ΜΑΜΜΑΤΑ, από το Δρούτσουλα Ικαρίας, τα παιδιά τους Αννα, Βασίλης, Γιάννης και Σιδερής προσφέρουν στο Κόμμα 80 ευρώ μέσω ΚΟΒ Περάματος. Ακόμη 20 ευρώ προσφέρει η εγγονή τους Χρυσάνθη μέσω ΤΟ Ρεθύμνου.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, από το χωριό Βασιλικό του δήμου Πωγωνίου, που «έφυγε» από τη ζωή στις 3/12/2017, σε ηλικία 74 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, τα παιδιά του και η οικογένειά του προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας.

  • Στη μνήμη του ξαδέλφου μας και θείου ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ του Αριστείδη, πρώην Γραμματέα περιοχής Πωγωνίου Ηπείρου, ο οποίος πάλεψε και αγωνίστηκε έως το τέλος της ζωής του για τους σκοπούς, τις ιδέες και αρχές του Κόμματος, καθώς και για τα 100 χρόνια ηρωικής δράσης και αγώνων του ΚΚΕ, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.

Τα ξαδέλφια του Βασίλης - Δημήτρης Σίμης και Γιαννούλα Οικονόμου

  • Στη μνήμη του συντρόφου ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ οι σύντροφοι της ΚΟΒ Παρακαλάμου Ιωαννίνων, της οποίας ήταν μέλος, προσφέρουν στο Κόμμα, μέσω της ΚΟ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας, 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΚΟΥΡΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, από το Κλειδί Φλώρινας, που «έφυγε» από κοντά μας το 2005 μένοντας πιστός στις αρχές και τα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, εμείς τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουμε στην Οικονομική Εξόρμηση 100 ευρώ μέσα από την ΚΟΒ Ανω Λιοσίων.

***

ΦΩΤΟ

Στις 07/1/2017 συμπληρώθηκαν έξι έτη από την απώλεια της συντρόφου μου τόσο στη ζωή όσο και στο κοινωνικό μετερίζι, ΖΩΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ - ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ. Στην άσβεστη μνήμη της, και ανταποκρινόμενος όπως και εκείνη στις ανάγκες του Κόμματός μας, προσφέρω το ποσό των 300 ευρώ στη φετινή Οικονομική Εξόρμηση μέσω της ΚΟΒ Φρυγίας του Βύρωνα.

ΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΡΠΟΣ
ΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΡΠΟΣ
Ο σύντροφός της Σπύρος Κυριακού

***

ΦΩΤΟ 3

Στις 9/1/2017 συμπληρώθηκαν 13 χρόνια από το θάνατο του ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΙΤΗ του Αριστείδη και της Ελένης. Γεννήθηκε στα 1934 στον Εμμανουήλ Παππά Σερρών.

Ο αγαπημένος μας ΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΡΠΟΣ πέθανε στις 18/6/2009 στην Τσεχία με την επιθυμία να γυρίσει στην πατρίδα.

Ο ΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ γεννήθηκε το 1932 στο Νεστόριο Καστοριάς. Στα 16 του χρόνια έγινε μαχητής του ΔΣΕ. Μετά τον Εμφύλιο βρέθηκε στη Σοβιετική Ενωση, στην Τασκένδη και μετά τη μεταπολίτευση εγκαταστάθηκε στην Καβάλα. Απεβίωσε στις 19/9/2015.

Στη μνήμη τους προσφέρουμε 150 ευρώ στην ΚΟΒ Πετραλώνων για την ενίσχυση του επαναστατικού μας κόμματος.

Κατερίνα Σίτη, Ελένη Σίτη

  • Στη μνήμη του ΟΔΥΣΣΕΑ ΣΙΤΗ, του ΤΕΡΠΟΥ ΖΙΟΠΟΥΛΟΥ και του ΑΛΕΚΟΥ ΖΙΟΠΟΥΛΟΥ, σύντροφοι από την ΚΟΒ Πετραλώνων προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη της αγαπημένης του συζύγου ΑΡΓΥΡΩΣ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ, του συντρόφου ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ και της ΑΓΑΘΗΣ, η οποία ήταν ανθυπολοχαγός στον ΔΣΕ και πέθανε τραυματισμένη στο χωριό Πηγές Αρτας, αφού ξεγυμνώθηκε από τους κατοίκους του χωριού μέσα στην εκκλησία, ο σύντροφος Αρκουμάνης Παύλος προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ Αθαμανίας, της ΤΟ Αρτας.

ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
***

ΦΩΤΟ 4

Στη μνήμη των αγαπημένων μου ΤΕΡΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΚΟΝΔΥΛΕΝΙΑΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ, που άφησαν το ταξικό τους αποτύπωμα στους αγώνες του λαού μας, προσφέρω 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση μέσω ΚΟΒ Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Ρένα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (φωτ.), των γονιών μου ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΛΟΒΟΥ, και των αδελφών μου ΤΑΚΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ, από την Ιερισσό Χαλκιδικής, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, που πολέμησαν μέσα από τις γραμμές του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ εναντίον των Βουλγαρογερμανών κατακτητών και ελευθέρωσαν τη χώρα μας, όπως και εναντίον των Αγγλοαμερικάνων ιμπεριαλιστών, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Νεάπολης.

Η αμοιβή της πατρίδας μας για τον αγώνα τους ήταν ξυλοδαρμοί, φυλακές, εκτελέσεις και πολιτική προσφυγιά, ενώ οι συνεργάτες των κατακτητών έγιναν ήρωες.

Μαρίκα Κολοβού - Παπαδοπούλου

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του πατέρα μας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ, κομμουνιστή μαχητή του ΕΛΑΣ και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, και της αδελφής μας ΜΑΡΙΑΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ, μαχήτριας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας καθώς επίσης στη μνήμη όλων των συγχωριανών μας του παλιού Αγιονερίου Κιλκίς, που δώσανε τη ζωή τους στις εκτελέσεις, στις εξορίες, στην αναγκαστική προσφυγιά στις σοσιαλιστικές χώρες, θύματα που ανέρχονται σε πάνω από 65 αγωνιστές και αγωνίστριες, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ελευθερίου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης, για την Οικονομική Εξόρμηση: Ο Σολομωνίδης Νίκος 300 ευρώ, ο Σολομωνίδης Θεόδωρος 500 ευρώ και ο Σολομωνίδης Αλέξανδρος του Δημ. 500 ευρώ.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Δ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, αγωνιστή του Κόμματος και της ζωής, προσφέρω 50 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Ο ανιψιός του Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΤΕΛΗ ΠΕΤΣΙΝΗ η αδελφή του, τα παιδιά του, οι εγγονές του και οι ανιψιές του προσφέρουν στην ΤΟ Βιομηχανίας 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.


ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΟΥ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΙΤΗΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΙΤΗΣ

ΚΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΟΥΡΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΖΩΗ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ - ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ
ΖΩΗ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ - ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ

ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΥΡΟΚΟΜΑΚΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΑΜΜΑΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΑΜΜΑΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΚΟΣ

ΧΡΥΣΑ ΜΑΜΜΑΤΑ
ΧΡΥΣΑ ΜΑΜΜΑΤΑ

ΤΕΛΗΣ ΠΕΤΣΙΝΗΣ
ΤΕΛΗΣ ΠΕΤΣΙΝΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΥΜΠΕΡΙΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΥΜΠΕΡΙΔΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΗΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΙΤΣΙΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΙΤΣΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΝΤΙΡΗ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΝΤΙΡΗ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΑΡΓΥΡΩ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ
ΑΡΓΥΡΩ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΚΟΝΔΥΛΕΝΙΑ ΤΕΡΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
ΚΟΝΔΥΛΕΝΙΑ ΤΕΡΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΕΡΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΤΕΡΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΕΡΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΕΡΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ