Σάββατο 27 Απρίλη 2024 - Κυριακή 28 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Καταγγέλλει λαθροχειρίες του ΣΥΡΙΖΑ

Οχι μόνο απαξίωσαν το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς «στήνοντας» το ΔΣ για πάνω από μία ώρα και τελικά ακυρώνοντας προγραμματισμένη συνάντηση, αλλά οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους και ο νυν ευρωβουλευτής Κ. Αρβανίτης, είχαν και το θράσος να αναρτήσουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τελικά συναντήθηκαν!

Οπως καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ζητήθηκε να γίνει συνάντηση με κλιμάκιο ευρωβουλευτών που θα περιόδευε στην περιοχή την Πέμπτη 25 Απρίλη. Αίτημα που η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου έκανε αποδεκτό. Ωστόσο, αν και περίμεναν για πάνω από μία ώρα, τελικά ενημερώθηκαν ότι η συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί, επειδή το κλιμάκιο «δεν προλαβαίνει»!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, την Παρασκευή η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς είδε ανάρτηση του ευρωβουλευτή Κ. Αρβανίτη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο αναπαρήγαγε ο ΣΥΡΙΖΑ Λιβαδειάς, όπου αναφερόταν ότι το κλιμάκιο συναντήθηκε μαζί τους.

Χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο δημοσίευμα ψευδές, το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς τονίζει ότι «τα μέλη της διοίκησής του είναι εργαζόμενοι, που έφυγαν από τις εργασίες τους για να εκθέσουν σε εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματα των εργαζομένων, που πολύ καλά γνωρίζουν, αλλά προφανώς δεν τους ενδιαφέρουν. Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός και δηλώνουμε πως δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να χρησιμοποιεί το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς για τις προεκλογικές του φιέστες».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ