Κυριακή 13 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α΄ ΕΘΝΙΚΗ
Τα βλέμματα στη Ν. Σμύρνη

Στην άδεια Νέα Σμύρνη θα γίνει σήμερα το σημαντικότερο ματς της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής. Ο Πανιώνιος, ο οποίος θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας από τα έκτροπα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα φιλοξενήσει τη δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ (19.00. ΑΛΦΑ). Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Γιώργος Βαζάκας, δηλώνει: «Αναμφίβολα εμείς δεν είμαστε το φαβορί, αυτό όμως πρέπει να το δείξει ο αντίπαλός μας στο γήπεδο. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». Στην αντίπερα όχθη ο Φερνάντο Σάντος, κόουτς του «δικέφαλου», υποστηρίζει: «Κάθε αγώνας κρύβει δυσκολίες. Μπορεί το γεγονός ότι δε θα υπάρχει κόσμος θεωρητικά να μας ευνοεί, όμως αυτό δε σημαίνει ότι αν δεν προσπαθήσουμε θα φτάσουμε εύκολα στους τρεις βαθμούς της νίκης».

Ενδιαφέρον, αναμφίβολα, παρουσιάζει και η κόντρα της Θεσσαλονίκης μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΟΚ (16.45, ΑΛΦΑ). Και οι δυο μονομάχοι είναι σε ανοδική πορεία και έτσι όλα είναι πιθανά στο «Καυταντζόγλειο».

Συνοικιακό ντέρμπι θα έχουμε στη Νεάπολη, όπου ο Ιωνικός θα υποδεχτεί το Αιγάλεω (19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Αλλο ένα ενδιαφέρον ματς θα γίνει στο «Ελ Πάσο» στη συνάντηση Καλλιθέας-Χαλκηδόνας (16.30, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Τέλος, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει στο Ηράκλειο την ουραγό Κέρκυρα.

  • Στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, Λιβαδειά, θα γίνει το ματς κορυφής σήμερα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και στον Ακράτητο. Στ' άλλα ματς της 18ης αγωνιστικής της Β΄ Κατηγορίας θ' αγωνιστούν: Καλαμάτα-Λάρισα, ΑΣΚ Ολυμπιακός-Σέρρες, Ατρόμητος-Προοδευτική, Απόλλωνας-Ηλυσιακός, Νίκη Βόλου-Εθνικός Αστέρας (αύριο).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ