Σάββατο 8 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Σάββατο:

-- Συζήτηση για τις επερχόμενες νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ, στη Ν. Αρτάκη (αίθουσα του ΚΕΓΕ), στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Σπ. Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική συζήτηση με θέμα «Οι εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι θέσεις του ΚΚΕ» στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του «ΑΚΤΑΙΟΝ», α΄ όροφος. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Λουκάς Κωτσαδάμ, γραμματέας της ΝΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα, 10 του Οκτώβρη:

-- Στις εγκαταστάσεις του ΗΣΑΠ θα πραγματοποιήσει περιοδεία το πρωί η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ στην Α΄ Πειραιά.

-- Στη ΔΕΗ Καμινίων θα περιοδεύσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά διοργανώνει στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21) σύσκεψη-συζήτηση με γονείς που δραστηριοποιούνται στο κίνημα της Παιδείας, ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ για τα προβλήματα της νεολαίας και τη στήριξη της ΚΝΕ. Θα μιλήσει η Βάνα Τζιαντζή, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΑΣΓΜΕ.

-- Η Αχτίδα Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση-συζήτηση, με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ. Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των δήμων της Αιγιάλειας», στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, στις 7 μ.μ.

-- Η ΝΕ Ημαθίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση-συζήτηση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι τρέχουσες εξελίξεις», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Τουριστικού Περιπτέρου της «Εληάς». Θα μιλήσει ο Φίλιππος Γεωργουδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 12 του Οκτώβρη:

-- Η Αχτίδα Παιδείας της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης για τα προβλήματα της νεολαίας και τη στήριξη της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση για καθηγητές, δασκάλους και νηπιαγωγούς στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Στέκι (Οδός Σωκράτους 6, δίπλα στα γραφεία της ΚΟΘ). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κόφφας, μέλος της ΚΕ και εκπαιδευτικός.

-- Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Τα προβλήματα της νέας γυναίκας και η πρόταση του ΚΚΕ», στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Δυτικών Συνοικιών Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει συγκέντρωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση», στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αϊβαλιώτη, στην Αγία Τριάδα. Θα μιλήσει ο Κώστας Ξυλούρης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Νοτίων Συνοικιών Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει συγκέντρωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση», στις 6 μ.μ., στην πλατεία της Κάτω Φορτέτσας. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη 13 του Οκτώβρη:

-- Η Αχτίδα Παιδείας της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης για τα προβλήματα της νεολαίας και τη στήριξη της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση για καθηγητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, στις 7 μ.μ., στο κτίριο της Παλιάς Φιλοσοφικής (στο κεντρικό αμφιθέατρο). Θα μιλήσει ο Γιώργος Τσιλιγκιρίδης, μέλος του Γραφείου της ΚΟΘ και καθηγητής του ΑΠΘ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ