Πέμπτη 7 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δωρεάν πρόσβαση επί... πληρωμή

Την περασμένη βδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη, ο Αλέκος Αλαβάνος, πρόεδρος του ΣΥΝ, περιόδευσε στην Κορινθία. Μεταξύ των «σταθμών» της περιοδείας του ήταν και το Λουτράκι, όπου είχε συνάντηση με παράγοντες της περιοχής. Μεταξύ αυτών και οι δημοτικοί σύμβουλοι (στελέχη του ΣΥΝ) της παράταξης του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, που στήριξε ο ΣΥΝ στις εκλογές. Αυτά το μεσημέρι.

Το βράδυ της ίδιας μέρας μίλησε στην Κόρινθο, στον κινηματογράφο «ΛΑΪΣ», όπου μεταξύ άλλων τόνισε «για το κίνημα για ελεύθερες παραλίες»: «Αυτά που είδαμε για το ρόλο του Συνασπισμού στην υπόθεση της παιδείας, βλέπουμε τώρα να επαναλαμβάνονται στο θέμα της οικολογίας, και ειδικότερα στο δικαίωμα δωρεάν και ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών στον αιγιαλό, που αποτελεί, κατά το Σύνταγμα, δημόσιο αγαθό».

Την ίδια στιγμή που ο Αλ. Αλαβάνος τόνιζε τα παραπάνω, οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι και στελέχη του ΣΥΝ - με τους οποίους είχε συναντηθεί το μεσημέρι - στο δημοτικό συμβούλιο που βρισκόταν σε εξέλιξη ψήφιζαν ομόφωνα την παράδοση της παραλίας του Λουτρακίου στα ιδιωτικά συμφέροντα. Συγκεκριμένα, άναψαν το «πράσινο» φως για να στηθούν ξαπλώστρες και ομπρέλες κατά μήκος της παραλίας που θα εκμεταλλεύονται ουσιαστικά τα καταστήματα που βρίσκονται πάνω σε αυτή. Με λίγα λόγια, δωρεάν πρόσβαση επί... πληρωμή. Συνασπισμένα πράγματα, δηλαδή, όλα κι όλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ