Κυριακή 23 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ του μεγάλου ματς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κι ενώ ο Ινδός Ανάντ αναπαύεται στις δάφνες του και... «ζεσταίνεται» με το χρηματικό έπαθλο των 1.200.000 ευρώ, περιμένοντας το 2012 τον επόμενο διεκδικητή, ο Βούγλαρος GM Βέσελιν Τοπάλοβ αναπαυόμενος κι αυτός στο όχι ευκαταφρόνητο έπαθλο των 800.000 ευρώ, προετοιμάζεται ήδη να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο, μέσω προκριματικών αγώνων.

Να κλείσουμε με την υποδειγματική διαιτησία του Ελληνα διεθνή και μέλους του ΔΣ της ΕΣΟ Τάκη Νικολόπουλου, όπου μαζί με τον Αυστριακό διαιτητή Βέρνερ Στάμπενβολ δεν άφησαν περιθώρια για επεισόδια και παρερμηνεία των κανονισμών.

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΚέντρο του Δήμου Γλυφάδας θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Ιούνη ο 9ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Λύσης Προβλημάτων. Συνδιοργανωτής ο Αθλητικός Ομιλος Ζήνωνα Γλυφάδας - Γούναρη 78 και Ακροκορίνθου. Παράλληλα με τον κύριο διαγωνισμό, θα υπάρχει και ξεχωριστός για αρχάριους ή λιγότερο έμπειρους λύτες. Γι' άλλες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με τον Γιάννη Γαρουφαλίδη 6938/792281 και στο e-mail:garoufj@hotmail.com

ΜΙΚΡΕΣαλλά κορυφαίες: Ο εμπνευστής του «Είμαστε όλοι ένα γένος» (Ολυμπιάδα 1900 στο Νόβι - Σαντ της Γιουγκοσλαβίας. Και τι ειρωνεία... το 1999 ΗΠΑ, Αγγλογάλλοι, Γερμανοί και άλλοι εταίροι, την βομβάρδισαν και τη διαμέλισαν... (;!), ο Φιλιππινέζος πρόεδρος της FIDE - 1982 έως 1995 Φλορέντζιο Καμπομάνες πέθανε στις 3 του Μάη σε ηλικία 83 χρόνων.

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ των κορυφαίων Κάρσλεν, Γουάνγκ Γιουέ, Γκέλφαντ Μπ., Ρατζιάμποβ Τέιμ, Πονομαριόφ Ρουσ. και Νισιπεάνου Λιβ. θα γίνει στην Μπάζνα της Ρουμανίας από 14 έως 25 Ιούνη 2010.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ