Τρίτη 22 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Η Τομεακή Οργάνωση ΤΕΙ Χαλκίδας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση αύριο Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, με θέμα: «Διεθνείς εξελίξεις - Πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Η Οργάνωση Πτολεμαΐδας της ΚΝΕ και οι Οργανώσεις Πτολεμαΐδας και ΔΕΗ του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του μυθιστορήματος «Ο Βασιλιάς Ανθρακας» του Απτον Σίνκλερ, στο πλαίσιο της καμπάνιας της ΚΝΕ για την εργαζόμενη νεολαία, αύριο Τετάρτη, στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. Θα μιλήσει ο Νόντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Αχαΐας της ΚΝΕ παρουσιάζει αύριο Τετάρτη, στην Πάτρα, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την εργαζόμενη νεολαία, θεατρική παράσταση με θέμα τον «Επιτάφιο» του Γιάννη Ρίτσου (τη δραματοποίηση του έργου επιμελήθηκε η θεατρική ομάδα της ΚΝΕ), στο θέατρο Παμμικρασιατικού Συλλόγου στην πλατεία Ελευθερίας, στις 7 μ.μ.

Η Νομαρχιακή Οργάνωση Εύβοιας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με νέους εργαζόμενους και ανέργους το Σάββατο 26 Μάρτη, στη συνεδριακή αίθουσα της ΔΗΚΕΧ (παλιό δημαρχείο - Αβάντων 50) του Δήμου Χαλκίδας, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ