Τετάρτη 28 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κάτω απ' το χαλί

Στην πολιτική να κρύψει το πρόβλημα των ναρκωτικών και του κέντρου της Αθήνας... «κάτω απ' το χαλί» και στην επιμονή της γενίκευσης των προγραμμάτων υποκατάστασης (δηλαδή των προγραμμάτων «νόμιμων ναρκωτικών») αντί για απεξάρτηση, επιμένει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών.

Ετσι ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στους διοικητές των νοσοκομείων επανέλαβε ότι θα εξαφανίσει τη λίστα για τα υποκατάστατα στην Αθήνα το Φλεβάρη του 2012 και ότι θα μαζέψει σε κλειστούς χώρους τους τοξικομανείς της οδού Τοσίτσα. Οπως ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ σε αυτούς τους κλειστούς χώρους - που θα είναι προενταξιακό στάδιο για τις μονάδες υποκατάστασης - εκτός απ' τις πρώτες βοήθειες, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν και χρήση.

Δηλαδή θα έχουμε «πιάτσες» σε κλειστούς χώρους-γκέτο προκειμένου να «καθαρίσει» η βιτρίνα του κέντρου της Αθήνας στα πλαίσια των επιχειρηματικών επενδύσεων και όχι γιατί νοιάζονται για τους χρήστες. Μ' άλλα λόγια καμιά προοπτική για απεξάρτηση και επανένταξη στην κανονική ζωή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ