Κυριακή 29 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ

Κωνσταντίνος Δροσόπουλος
Κωνσταντίνος Δροσόπουλος
ΦΩΤ.

«Εφυγε», στις 24.12.11, ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ. Καταγόταν από προσφυγική οικογένεια (περιοχή Σμύρνης Μικράς Ασίας). Γεννήθηκε στις 26.7.1931, γι' αυτό ονομάστηκε Παρασκευάς. Σε πολύ μικρή ηλικία έχασε τη μητέρα του, κι αυτό σημάδεψε την υπόλοιπη ζωή του. Στη γερμανική κατοχή το είχε περηφάνια που μετέφερε μηνύματα των ΕΛΑΣιτών. Ηταν πιστός αναγνώστης του «Ρ» και ψηφοφόρος του ΚΚΕ. Μας αφήνει παρακαταθήκη τον καθημερινό αγώνα με αξιοπρέπεια, ήθος και πίστη στο Κόμμα μας. Ξεκουράσου, πια, πατέρα.

Η οικογένειά του προσφέρει, στην μνήμη του, μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Πιερίας, συμβολικά 50 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

***

ΦΩΤ.

Με τη συμπλήρωση 15 μηνών από το θάνατο του γιου μας ΚΩΝ/ΝΟΥ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε 100 ευρώ, δεύτερη δόση, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Καλλιθέας.

Οι γονείς του, Αθηνά - Θανάσης

***

Στην μνήμη των:

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΤΣΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΤΖΗΚΗ, ΠΕΤΡΟΥ ΖΕΡΒΑ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΑΚΟΥΡΙΔΗ, ΠΕΤΡΟΥ ΜΕΝΕΞΗ, ΦΑΝΗΣ ΜΕΝΕΞΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΟΡΦΑΚΙΔΗ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΗ, ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΝΑ, ΚΟΥΛΑ ΝΑΣΙΟΥΤΖΗΚΗ (κουνιάδου μου που ήταν, τότε, γραμματέας της ΕΠΟΝ Ζίχνης που τον βασάνισαν φρικτά και υπέκυψε, σε ηλικία μόλις 20 ετών), ΒΕΡΒΕΡΑΚΗ από Ζίχνη. Ολοι τους έδωσαν τη ζωή τους στον άνισο και δύσκολο αγώνα μας και είναι υποχρέωσή μας να τους μνημονεύουμε όσο υπάρχουμε.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ - ΜΟΥΣΤΑΦΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ - ΜΟΥΣΤΑΦΑ
Στη μνήμη των συντρόφων μας αυτών, προσφέρω στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, ως δεύτερη δόση, άλλα 500 ευρώ για τον Ιανουάριο.

***

ΦΩΤ.

Στις 4 Φλεβάρη 2012 συμπληρώνονται 40 μέρες από το θάνατο της αγαπημένης μου ανιψιάς ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ - ΜΟΥΣΤΑΦΑ.

Στη μνήμη της προσφέρω 150 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Ταμπουρίων.

Η θεία της Αλεξάνδρα Πλατατζή

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του πατέρα μου ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ, του γαμπρού μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΛΙΑΒΑ και ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΒΑ αδερφής μου, προσφέρω το ποσό των 500 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Πεύκης, για να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πλευρό των εργαζομένων και ενάντια στην αδικία.

Γιάννης Μαχαιρίδης

***

Ο Νίκος και η Βασιλική Ελευθεριάδη προσφέρουν 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίου Στεφάνου, για την ενίσχυση του ηρωικού αγώνα των εργαζομένων της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ», στη μνήμη του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΕΜΠΕΡΑ, που «έφυγε» από τη ζωή στα 25 του, μόλις, χρόνια, χτυπημένος από την επάρατη ασθένεια, πριν από λίγες μέρες.


ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΙΑΒΑ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΛΙΑΒΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ