Σάββατο 27 Απρίλη 2024 - Κυριακή 28 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις με υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ

Το Σάββατο 27 Απρίλη

- Στις 11 π.μ., στην πλατεία Οθωνος, στην Καλαμάτα, θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ.

- Στις 12.30 μ.μ. συγκέντρωση στην Εγλυκάδα Πατρών στο καφενείο «Πέττα» (Λεωνίδου & Μαραθωνομάχων). Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας. Θα χαιρετίσει η Βάνα Πατρινού, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

- Στις 6 μ.μ., οι ΚΟ Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας καλούν σε σύσκεψη στο καφενείο «Βαγγέλης» (Αδριανού 23, πλατεία Αθ. Διάκου, Ν. Φιλαδέλφεια). Θα μιλήσει ο Νίκος Αγγελίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Κέντρου Ν. Ιωνίας και Ελευθερούπολης καλούν σε σύσκεψη στον πεζόδρομο ΚΕΠ Ν. Ιωνίας. Θα μιλήσει η Χριστίνα Σκαλούμπακα, υποψήφια ευρωβουλευτής.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ζωγράφου καλεί σε σύσκεψη στην πλατεία Μάχης Κρήτης (πρώην Καγγέλη). Θα μιλήσει η Κατερίνα Γεράκη, υποψήφια ευρωβουλευτής.

- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Μαντουδίου στο δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 8 μ.μ. η ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα το νερό, στο δημαρχείο Κιάτου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Κελλάρης, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Κώστας Μπασδέκης.

Την Κυριακή 28 Απρίλη

- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Ζεφυρίου καλεί σε σύσκεψη στην πιτσαρία «Giardino» (πλατεία Λιάρου). Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 7.30 μ.μ. συγκέντρωση στο Ρίο Πατρών στο καφέ «Project» (Σώμερσετ 75). Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος. Θα χαιρετίσει ο Βαγγέλης Κατσακούλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 29 Απρίλη

- Στις 8.30 μ.μ. η ΤΕ Ζακύνθου με θέμα «Τα προβλήματα των εργαζομένων στον Τουρισμό - Επισιτισμό και οι θέσεις του ΚΚΕ», στην αίθουσα εκδηλώσεων της λέσχης «Ο Ζάκυνθος» (πλατεία Αγίου Μάρκου). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Θα χαιρετίσει η Κατερίνα Δεμέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

- Στις 8 μ.μ. η ΤΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ στο Πνευματικό Κέντρο Βουνοπλαγιάς με θέμα «Δικαιούνται τα παιδιά μας τον 21ο αιώνα ένα καλύτερο σχολείο που να μορφώνει και όχι το σχολείο των δεξιοτήτων της ΕΕ;». Ομιλητής θα είναι ο Τάσος Τόκας, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ