Σάββατο 27 Απρίλη 2024 - Κυριακή 28 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
1Η ΜΑΗ 2024
Τη Δευτέρα η πανελλαδική σύσκεψη της Επιτροπής των Μπλόκων

Η ανάπτυξη και το δυνάμωμα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος θα βρεθούν στο επίκεντρο της πανελλαδικής σύσκεψης που διοργανώνει η Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων τη Δευτέρα 29 Απρίλη στη Νίκαια Λάρισας, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, με τη συμμετοχή Ομοσπονδιών, Αγροτικών, Κτηνοτροφικών και Μελισσοκομικών Συλλόγων.

Τη σύσκεψη θα απασχολήσει η εκτίμηση των μεγάλων αγροτικών κινητοποιήσεων, μαζί με πρόγραμμα παρεμβάσεων και κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα, καθώς τα προβλήματα συνεχώς οξύνονται και η κυβέρνηση δεν δείχνει την πολιτική διάθεση να δώσει λύσεις.

Οπως τονίζει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, «θέλουμε να συζητήσουμε ουσιαστικά για την ανάπτυξη, το δυνάμωμα και τη μαζικοποίηση του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, που εκφράζεται από τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα. Τη συγκρότηση και λειτουργία νέων Ομοσπονδιών και Συλλόγων. Τον διεκδικητικό προσανατολισμό που έχει και θα συνεχίσει να έχει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, ώστε να συσπειρώσει την πλειοψηφία των αγροτών, να ενημερώνει, να παρεμβαίνει, να κινητοποιεί».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ