Παρασκευή 23 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΒΣΑ
Ενισχύθηκαν οι αγωνιστικές δυνάμεις

Σημαντική ενίσχυση των αγωνιστικών δυνάμεων προέκυψε από τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ). Η Ομοσπονδία πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες για τα θέματα των μικροβιοτεχνών στην Αττική, με σημαντική συμβολή και στα πλαίσια της δράσης της ΠΑΣΕΒΕ.

Η «Αγωνιστική Βιοτεχνική Συσπείρωση» ενισχύθηκε με ακόμη 2 έδρες στη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας, σε σχέση με τις εκλογές που είχαν γίνει το 2008. Συνολικά έλαβε το 79% των ψήφων από 70% στις προηγούμενες εκλογές και κατέλαβε τις 13 από τις 15 έδρες του ΔΣ. Για το Συνέδριο της ΓΣΕΒΕΕ εξέλεξε 8 αντιπροσώπους, όπως και το 2008. Η ενίσχυση του ποσοστού της «Αγωνιστικής Βιοτεχνικής Συσπείρωσης» αποτελεί επιβράβευση της αγωνιστικής πορείας της Ομοσπονδίας, αλλά και ένδειξη ότι περισσότεροι μικροί βιοτέχνες και επαγγελματίες αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει γι' αυτούς σωτηρία στο πλαίσιο της ασκούμενης πολιτικής και του οικονομικού περιβάλλοντος.

Η «Βιοτεχνική Ανάπτυξη» (ΠΑΣΚΜΜΕ) έλαβε 10,76% από 14,30% και 1 έδρα στο ΔΣ, από 2 που κατείχε το 2008. Εξέλεξε 1 αντιπρόσωπο για τη ΓΣΕΒΕΕ.

Η «Ενωτική Κίνηση Βιοτεχνών» (ΔΑΚΜΜΕ) έλαβε 9,20% από 15% και 1 έδρα στο ΔΣ, από 2 που είχε. Εξέλεξε 1 αντιπρόσωπο για τη ΓΣΕΒΕΕ. Το 2008 είχε κατέλθει στις εκλογές ακόμη ένα ψηφοδέλτιο, που προερχόταν από τους κόλπους της ΔΑΚΜΜΕ, εκλέγοντας μόνο 2 αντιπροσώπους για τη ΓΣΕΒΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ