Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΚΕ
Συνεχίζονται οι περιοδείες στην Αθήνα

Συνεχίζονται οι περιοδείες και εκδηλώσεις των Κομματικών Οργανώσεων Αθήνας του ΚΚΕ όπου παρουσιάζονται οι θέσεις του Κόμματος για τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας.

Χτες Τρίτη πραγματοποιήθηκε περιοδεία, με επικεφαλής τον Στέλιο Λάμπρου, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ, σε μηχανουργεία, συνεργεία, βιοτεχνίες και καταστήματα στα Κάτω Πατήσια, συγκεκριμένα στην περιοχή Μυκονιάτικα, στην οδό Νιρβάνα. Το κλιμάκιο του Κόμματος τόνισε ότι η εργατική τάξη, οι αυτοαπασχολούμενοι, η μικρομεσαία αγροτιά, ο λαός πρέπει να οργανωθεί, να αντεπιτεθεί με τη δική του συμμαχία. Να βάλει εμπόδια στα μέτρα και την εφαρμογή τους, να παραμερίσει τις συνδικαλιστικές ηγεσίες που στηρίζουν την πολιτική του κεφαλαίου, υπονομεύοντας τους αγώνες του, να εγκαταλείψει οριστικά τα αστικά κόμματα, τα κόμματα του ευρωμονόδρομου. Να συμπορευτεί με το ΚΚΕ. Να απαιτήσει αποδέσμευση από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, κοινωνικοποίηση όλων των μονοπωλίων, μονομερή διαγραφή του χρέους, μόνος δρόμος για την ανάπτυξη όλων των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας, για την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Αύριο Πέμπτη 23/2, στις 11.00 π.μ., προγραμματίζεται περιοδεία απ' την πλατεία Βικτωρίας έως την πλατεία Αττικής με τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Μεθαύριο Παρασκευή 24/2, στις 11.00 π.μ., προγραμματίζεται περιοδεία στην περιοχή του Κεραμεικού, με τον Στέλιο Λάμπρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ