Πέμπτη 24 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Με θέμα «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη διέξοδο από την κρίση, για τη λαϊκή πάλη ενάντια στη φασιστική Χρυσή Αυγή», διοργανώνονται συγκεντρώσεις από ΚΟ του ΚΚΕ. Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων, οι παρακάτω:

  • Τη Δευτέρα 28/10, στο ΤΕΙ Πάτρας, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ.
  • Την Τετάρτη 30/10, στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45). Θα μιλήσει ο Κ. Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ.
  • Την Τετάρτη 30/10, στις 7 μ.μ. στα Εξάρχεια, στο καφενείο «ΜΟΥΡΙΑ» (Χ. Τρικούπη και Καλλιδρομίου). Θα μιλήσει η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΕΠ Αττικής.
  • Την Τετάρτη 30/10, στις 6.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ελευσίνας. Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ.
  • Την Παρασκευή 1/11, στις 7 μ.μ., στο Νέο Ηράκλειο, στον πολυχώρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», με ομιλήτρια την Μαρία Θεοφίλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.
Αλλες εκδηλώσεις

-- Σήμερα Πέμπτη, συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 π.μ. στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ Αγ. Ιωάννη - Ρέντη, με ομιλητή τον Νίκο Μαυροκέφαλο και θέμα: «Συμπεράσματα από την αντιφασιστική πάλη του λαού 1940 - 44».

-- Αύριο Παρασκευή σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Φύλλο Καρδίτσας, στις 6 μ.μ., θα μιλήσει ο Κ. Θεοδωρίδης, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου Καρδίτσας του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 27/10, στις 11 π.μ., συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, με ομιλητή τον Στέφανο Λουκά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 30/10, πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 95 χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματος, στον κινηματογράφο «ΑΣΤΟΡΙΑ» Ηρακλείου Κρήτης. Θα μιλήσει ο Γιώργος Νταγκουνάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σειρά εκδηλώσεων για τα 95 χρόνια ζωής και επαναστατικής δράσης του ΚΚΕ, οργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Λάρισας του Κόμματος στο Καλαμάκι, τη Σκήτη και το Ομόλιο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, στην Αγιά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ