Πέμπτη 30 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»
Αεροδρόμιο ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ προδιαγραφών

Περιοδεία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, στο νέο αεροδρόμιο

Στο νέο αεροδρόμιο, «η λειτουργία του οποίου υπαγορεύτηκε από τις ανάγκες του δυτικοευρωπαϊκού κεφαλαίου και ορισμένων Ελλήνων επιχειρηματιών» και «γι' αυτό δε θα εξυπηρετήσει τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες», περιόδευσε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Από τις συναντήσεις με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους στους χώρους δουλιάς, προέκυψαν σημαντικά συμπεράσματα, που αφορούν τόσο τη λειτουργία του αεροδρομίου και τις εργασιακές σχέσεις όσο και τη μεθοδευμένη απαξίωση της «Ολυμπιακής Αεροπορίας».

Μας απασχολούν ιδιαίτερα οι εργασιακές σχέσεις των 12.000 εργαζομένων που συνδέουν την τύχη τους με την τύχη του αεροδρομίου, ανέφερε η Αλ. Παπαρήγα σημειώνοντας ότι και σ' αυτό το σύγχρονο αεροδρόμιο, όχι μόνο εκφράζονται τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, αλλά και οι προσλήψεις γίνονται με αρκετά αυστηρούς και δυσβάσταχτους όρους.

Η Αλ. Παπαρήγα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «σ' αυτόν τον τεράστιο χώρο των 12.000 εργαζομένων δημιουργούνται προϋποθέσεις συσπείρωσης και αφύπνισης, πολύ σημαντικές» και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ θα βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.


ΣΕΛ.  8   -   9

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ