Τετάρτη 31 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Γκολ" στα ναρκωτικά

Γκολ κόντρα στη μάστιγα των ναρκωτικών. Πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ πρόσφεραν στους δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους τα δύο παιχνίδια που διοργανώθηκαν στην Ιβηρική Χερσόνησο, στο πλαίσιο της καμπάνιας κατά των ναρκωτικών. Το πρώτο παιχνίδι έγινε στη Μαδρίτη ανάμεσα σε ομάδα Ισπανών επιλέκτων και παικτών από τις δύο μεγάλες ομάδες της πρωτεύουσας τη Ρεάλ και την Ατλέτικο.

Οι Ισπανοί επίλεκτοι έχασαν με 4-3 στο παιχνίδι που διεξήχθηκε στο στάδιο "Μπερναμπέου" και το παρακολούθησαν 50.000 φίλαθλοι. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ραούλ (4), Σούκερ (58), Μοριέντες (68) και Ζουνίνιο (77), ενώ για τους Ισπανούς "ολ σταρ" τα τέρματα σημείωσαν οι Μινάμπρες (70), Πομπέι (88) και Παουλέτα (90).

Το άλλο παιχνίδι έγινε στη γειτονική Πορτογαλία, στην πόλη Μάγια, και το παρακολούθησαν 40.000 φίλαθλοι. Αντίπαλοι Πορτογάλοι επίλεκτοι κόντρα στην ομάδα επιλέκτων από τους ξένους που αγωνίζονται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Η ομάδα των Πορτογάλων νίκησε με 3-1 τους ξένους. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Λεάλ (39), Ζαρντίμ (80) και Κονσεϊσάο (84), ενώ το μοναδικό τέρμα των ηττημένων πέτυχε ο Βραζιλιάνος φορ της Πόρτο, Μάριο Ζαρντέλ (84).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ