Τετάρτη 31 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Ενοχλεί η μετεγγραφολογία

Φρένο στη μετεγγραφολογία που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στους φίλους του Παναθηναϊκού θέλησε να βάλει με δηλώσεις του ο Γιώργος Βαρδινογιάννης: "Δεν καταλαβαίνω την προέλευση αυτών των ειδήσεων. Να σταματήσει αμέσως η μετεγγραφολογία, που μοναδικό σκοπό έχει να κάνει κακό στην ομάδα", υποστήριξε ο πρόεδρος για να συνεχίσει: "Γνωρίζουμε τι θέλει η ομάδα και αν χρειαστεί θα πράξουμε αναλόγως...". Πάντως το αφεντικό της "πράσινης" ΠΑΕ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεγγραφών και ενίσχυσης της ομάδας, θέτοντας όρους: "Αν έρθει κάποιος παίκτης θα πρέπει να είναι καλύτερος από τους ήδη υπάρχοντες".

Οπως γίνεται αντιληπτό, μόνο σε εξαιρετική περίπτωση ο ΠΑΟ θα ενισχυθεί τη μετεγγραφική περίοδο του Γενάρη. Ακόμη και η μετακίνηση του Μανόλη Δερμιτζάκη από τον ΟΦΗ είναι αμφίβολη, αφού στο "τριφύλλι" δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα του Θεοφύλακτου Νικολαϊδη που είχε εξαιρετική παρουσία στον αγώνα με την Αααλμποργκ.

Οσον αφορά τον κυριακάτικο αγώνα με την Καλαμάτα στα Τρίκαλα, ο Βασίλης Δανιήλ θα έχει στη διάθεσή του τους Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Ερικ Μίκλαντ, που γυμνάζονται κανονικά καθώς και τον Κώστα Κωνσταντινίδη, που όλα δείχνουν ότι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη θεσσαλική πόλη. Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Θανάσης Κολιτσιδάκης, Ανδρέας Λαγωνικάκης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ