Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ληστεία τράπεζας

Η 61η ληστεία τράπεζας από την αρχή της χρονιάς έγινε χτες στην Παιανία. Δυο άγνωστοι κρατώντας πιστόλια εισέβαλαν σε υποκατάστημα της "Εμπορικής" που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Β. Φρειδερίκης και Β. Σοφίας. Αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους αφαίρεσαν 500.000 δραχμές κι εξαφανίστηκαν με ΙΧ που οδηγούσε συνεργός τους.

Και άσεμνες... βιντεοκασέτες

Βιντεοκασέτες και ψηφιακούς δίσκους με άσεμνο περιεχόμενο κατέσχεσε προχτές η Αστυνομία. Πιάστηκαν οι Γεράσιμος Τσιβράς, 56 χρόνων και Απόστολος Τσιβράς, 44 χρόνων που έχουν κατάστημα πώλησης βιντεοκασετών στην Αθήνα(Πατησίων 11).

Οι δυο έμποροι κατηγορούνται ότι είχαν παράνομο εργαστήριο αναπαραγωγής κλεψίτυπων βιντεοκασετών, ψηφιακών δίσκων και ψηφιακών δίσκων ήχου με άσεμνο περιεχόμενο, στην οδό Καζαντζάκη στους Αγ. Αναργύρους.

Κατασχέθηκαν 4.260 βιντεοκασέτες, 5.670 ψηφιακοί δίσκοι, 98 βίντεο που χρησιμοποιούνταν για την ταυτόχρονη παραγωγή βιντεοκασετών και άλλα υλικά. Σε αποθήκες στο Ιλιο και στη Ν. Χαλκηδόνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6.558 ψηφιακοί δίσκοι ήχου Ελλήνων τραγουδιστών και 103 κλεψίτυπες βιντεοκασέτες αμερικάνικου ρεπερτορίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ