Παρασκευή 6 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΠΑΙΔΕΙΑ
Προφεστιβαλικές

Προφεστιβαλική εκδήλωση διοργανώνει η ΟΒ Μάνδρας - Μαγούλας της ΚΝΕ την Κυριακή 8 Ιούνη στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας. Στην εκδήλωση θα υπάρχει αφιέρωμα στο εργατικό κίνημα της περιοχής, έκθεση βιβλίου και ρεμπέτικο γλέντι με το συγκρότημα «Παρελθόντες χρόνοι». Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Θανάσης Γκόγκος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Η Οργάνωση του ΤΕΙ Χαλκίδας της ΚΝΕ προγραμματίζει εκδήλωση την Τρίτη 10 Ιούνη, στη 1 το μεσημέρι, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ιδρύματος. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, βουλευτής του ΚΚΕ. Στις 8 το βράδυ στον ίδιο χώρο θα γίνει προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος με το γαρίφαλο».
  • Επίσης διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 11 Ιούνη, στο αίθριο του κυλικείου του ΤΕΙ Χαλκίδας, όπου θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Ο σύγχρονος δεξιός οπορτουνισμός», με ομιλητή τον Τάσο Χρονά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ. Στις 8 το βράδυ, στον ίδιο χώρο θα δοθεί συναυλία με ερασιτεχνικά συγκροτήματα και λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ