Παρασκευή 19 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
«Ολη η πόλη μια φωνή» την Κυριακή!

Στις 11 π.μ. στην πλ. Δημαρχείου η κινητοποίηση που καλεί η αγωνιστική δημοτική αρχή

Η αγωνιστική δημοτική αρχή Χαϊδαρίου μαζί με φορείς της πόλης διοργανώνουν την Κυριακή 21 Απρίλη, στις 11 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου, διαδήλωση με σύνθημα «Ολη η πόλη μια φωνή για την ικανοποίηση των αναγκών μας!».

«Ο λαός της πόλης μας διεκδικεί τα δίκαια αιτήματά του, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για άλλη καθυστέρηση», σημειώνεται στο κάλεσμα της κινητοποίησης. Ξεχωρίζουν τα αιτήματα:

-- Να αποδοθούν στον δήμο Χαϊδαρίου στο σύνολό τους οι θεσμοθετημένοι οικονομικοί πόροι που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία.

-- Να αυξηθεί η χρηματοδότηση για την κάλυψη των αναγκών σχολικών μονάδων.

-- Να δοθεί χρηματοδότηση για τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών μας, αλλά και για όσους θέλουν να βρουν μια δημιουργική διέξοδο.

-- Να υπάρξουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με αντίστοιχη αύξηση της χρηματοδότησης, οι οποίες θα καλύψουν τις πολλές κενές οργανικές θέσεις και θα επιτρέψουν την πολύ καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

-- Να ξεκινήσουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα (κεντρικός αγωγός στη λεωφόρο Αθηνών - Δάσος - Αφαία - Στρατόπεδο).

-- Να παραχωρηθούν στον δήμο τα 220 στρέμματα στον Σκαραμαγκά και να μην εγκατασταθεί εκεί μονάδα LNG.

Αποφάσεις για συμμετοχή στην κινητοποίηση μέχρι στιγμής έχουν πάρει οι εξής σύλλογοι και φορείς: Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο, Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ Δαφνί, Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου Χαϊδαρίου, Ενωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Χαϊδαρίου, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 14ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαϊδαρίου, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου, Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ παράρτημα Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου «Αττικόν».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ