Σάββατο 27 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Κάποτε στο Μεξικό»

Μια συνωμοσία απειλεί την κυβέρνηση του Μεξικού. Ο στρατηγός Μαρκές είναι, μεγαλέμπορος ναρκωτικών Μπαρίλο, συνεργάζονται με στόχο να ανατρέψουν τον Πρόεδρο. Ο Σαντς, διεφθαρμένος πράκτορας της CIA, θα στρατολογήσει τον θρυλικό περιπλανώμενο τιμωρό Ελ Μαριάτσι, για να εμποδίσει το πραξικόπημα. Ο ήρωας με την κιθάρα θα καταφέρει να επιβιώσει από αιματηρές συγκρούσεις και θα αποδώσει, για άλλη μια φορά, δικαιοσύνη αντιμετωπίζοντας την επανάσταση, την απληστία και την εκδίκηση.

«Κάποτε στο Μεξικό» και ο Ελ Μαριάτσι ξαναχτυπά, για τρίτη φορά, για να κλείσει το μύθο του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ. Αν δεν έχετε δει τις δυο προηγούμενες ταινίες δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού στην καινούρια ταινία υπάρχουν αρκετά flash back που σου θυμίζουν το παρελθόν και σε επαναφέρουν στο παρόν. Δράση και γέλιο, έρωτας και μίσος και όλα αυτά με απίστευτο χιούμορ, αφού το «Κάποτε στο Μεξικό» ουσιαστικά είναι μια καλοστημένη παρωδία των κλασικών γουέστερν: Ηρωες σκληροτράχηλοι και ιδιόρρυθμοι δεν έχουν ενδοιασμούς και είναι έτοιμοι για όλα. Ο θρύλος του Ελ Μαριάτσι ξεδιπλώνεται στη μεγάλη οθόνη με αριστουργηματικές κινήσεις, αφού ο Ρόμπερτ Ροντρίγκες σκηνοθετεί με γρήγορους ρυθμούς, χωρίς να ξεχνά το μέτρο και την ισορροπία μεταξύ αστείου και γέλιου. Και αν προσθέσουμε τις έξυπνες ατάκες και τους καλούς πρωταγωνιστές, τότε έχουμε μια ταινία που σε κάνει να περνάς καλά.

«Once upon in time in Mexico»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 2003. Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ. Με τους: Αντόνιο Μπαντέρας, Σάλμα Χάγιεκ, Τζόνι Ντεπ, Γουίλεμ Ντάφο, Μίκι Ρουρκ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ