Σάββατο 17 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση στον Αστακό

Ανακοίνωση της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ

Κάλεσμα στο λαό της Αιτωλοακαρνανίας να συμμετάσχει μαζικά στη φιλειρηνική - αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση που διοργανώνουν οι φορείς του νομού, αύριο, Κυριακή 18 του Ιούνη στις 11 π.μ. στον Αστακό απευθύνει η ΝΕ Αιτ/νίας του ΚΚΕ, με αφορμή τον ελλιμενισμό του αμερικανικού πολεμικού πλοίου «JOHN ΒΟΒΟ» στον κόλπο του Αστακού.

Η ΝΕ καταγγέλλει την εκ νέου αγκυροβόληση πολεμικού πλοίου του αμερικανικού στόλου. Υπογραμμίζει ότι όπως και τις προηγούμενες φορές, οι εργαζόμενοι, η νεολαία και ο λαός της περιοχής «θα δώσουν απάντηση και έμπρακτα θα αντισταθούν στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, δείχνοντας ότι η μοιρολατρία και η υποταγή στην "παντοδυναμία" του ιμπεριαλισμού δεν είναι μονόδρομος».

Η ΝΕ Αιτ/νίας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να ορθώσουν το ανάστημά τους και να παλέψουν για μια Ελλάδα εθνικά ανεξάρτητη, χωρίς ξένες βάσεις και στρατεύματα θανάτου, για μια κοινωνία που δεν ξεπουλά αξίες, οράματα και ιδανικά. Στις επικείμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να καταδικάσουν με την ψήφο τους τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τους εκπροσώπους τους στην ΤΑ που συμφωνούν και στηρίζουν τις στρατηγικές επιλογές του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ