Τετάρτη 25 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Scorpions» - Παπακωνσταντίνου στο «Καραϊσκάκη»

Μια μεγάλη ροκ γιορτή θα ζήσουν όσοι βρεθούν στις 6 Ιούλη, στο Στάδιο «Καραϊσκάκη», όπου θα πραγματοποιηθεί το «2ο Scorpions Festival». Μια ξεχωριστή βραδιά, την οποία οι διάσημοι και αγαπημένοι του ελληνικού κοινού «Σκορπιοί» (τα τελευταία χρόνια τις συναυλίες τους στην Ελλάδα παρακολούθησαν περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι) θα τη μοιραστούν με το μεγαλύτερο δικό μας ρόκερ, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος γιορτάζει φέτος τα 35 του χρόνια στη δισκογραφία. Θέλοντας να ανταποδώσουν την αγάπη που τους δείχνει το ελληνικό κοινό, οι «Scorpions» προσκαλούν τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου για να τον τιμήσουν στο πλαίσιο του φεστιβάλ τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, για πρώτη φορά, θα δούμε στη σκηνή όλα τα μέλη που υπήρξαν στο γκρουπ από την αρχή της ύπαρξής του μέχρι σήμερα.

Τη βραδιά θα ανοίξουν με μια 30λεπτη εμφάνιση οι νικητές του πανελλαδικού διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί και φέτος σε μουσική αθηναϊκή σκηνή. Τη σκυτάλη θα πάρει ο πιο διάσημος Ελληνας «ροκάς», Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος με μια αναδρομή στη μεγάλη του πορεία, θα ερμηνεύσει τις γνωστές του επιτυχίες που έχουμε αγαπήσει. Τη μεγάλη γιορτή θα κλείσουν οι «Scorpions» με τους καλεσμένους τους Uli Jon Roth, Michael Schenker και Herman Rarebell (τέσσερις κιθαρίστες και δύο ντράμερ επί σκηνής).

Εναρξη συναυλίας 8.30 μ.μ. (οι πόρτες ανοίγουν στις 6 μ.μ.). Τιμές εισιτηρίων: 35, 45 και 70 ευρώ. Προπώληση (από τέλη Μάρτη): Ticket House, Virgin Megastores, Village Cinemas και ηλεκτρονικά στα www.ticketquest.gr και http://showtime.villagecinemas.gr.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ