Τετάρτη 25 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΑΠΡΙΛΗ
Χωρίς ανάπαυλα μέχρι την τελευταία ώρα

Σύσκεψη του ΠΑΜΕ αύριο στη Θεσσαλονίκη, Γενικές Συνελεύσεις και συσκέψεις από τα ταξικά σωματεία

Με μια νέα συνδικαλιστική σύσκεψη αύριο Πέμπτη, που βάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη σε σχέση με την προηγούμενη, πρωτόγνωρα μαζική, για τα συλλαλητήρια στις 17 του Μάρτη, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ οργανώνει τη δουλειά για την πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 2 Απρίλη. Η σύσκεψη θα γίνει αύριο Πέμπτη 26 Μάρτη στις 7.30 μ.μ. στον 1ο όροφο του ΕΚΘ. Η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη ορίστηκε για τις 10.30 π.μ. στο Αγαλμα του Βενιζέλου.

Με τους ίδιους πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες των ταξικών δυνάμεων σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Ομόνοιας. Ανάμεσα στις προγραμματισμένες εξορμήσεις, οι ταξικές δυνάμεις θα βρεθούν τις επόμενες μέρες και στους εξής χώρους δουλειάς: ICAP, καθαρίστριες νοσοκ. ΚΑΤ, «Βάκενχουτ», Κωνσταντακάτος, «Φερστ Ντατα», Καθαρίστριες νοσοκ. «Λαϊκό», «Κοσμοκάρ», «Ιμπέριο».

Με πλαίσιο διεκδίκησης «Καμία απόλυση, καμία υποχώρηση. Διεκδικούμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας. Διεκδικούμε υπογραφή τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας», το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Αττικής καλεί σε γενική συνέλευση τους ξενοδοχοϋπάλληλους της Αθήνας, αύριο Πέμπτη 26 Μάρτη, στις 4.30 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος). Οπως υπογραμμίζει το συνδικάτο, «καθένας και καθεμία από μας έχουμε την ευθύνη να οργανωθούμε καλύτερα, να συγκεντρώσουμε δυνάμεις και να ανοίξουμε το δρόμο που αντιστοιχεί στα συμφέροντα και στις ανάγκες των πολλών, το δρόμο που θα μας απαλλάξει από την ανεργία, την ανασφάλεια, τη φτώχεια, την εκμετάλλευση».

Με κεντρικό θέμα την απεργία και το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων, Εργαστηρίων, Διαγνωστικών Κέντρων και Συναφών Χώρων καλεί τους εργαζόμενους σε γενική συνέλευση, το Σάββατο 28 Μάρτη, στις 10 π.μ. στα γραφεία του Σωματείου (Μάρνη και Γ' Σεπτεμβρίου 48β, στο 2ο όροφο).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ