Κυριακή 12 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που προγραμματίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και έξω από τα σύνορα της χώρας, με θέμα την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το 16ο Συνέδριο. Συγκεκριμένα:

Σήμερα Κυριακή

- Η Κομματική Οργάνωση Σκανδιναβίας οργανώνει συγκέντρωση για την παρουσίαση των θέσεων της ΚΕ για το 16ο Συνέδριο του Κόμματος, σήμερα Κυριακή και ώρα 12.30 στην κοινότητα του Μάλμοε. Την παρουσίαση θα κάνει ο γραμματέας της ΝΕ Καριοφύλλης Χατζόπουλος.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις του 7ου και 1ου Διαμερίσματος της Α` Αχτίδας της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση για την παρουσίαση των Θέσεων του 16ου Συνεδρίου, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο «ΑΑΒΟΡΑ» (τέρμα Ιπποκράτους και Λ. Αλεξάνδρας). Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Κομματική Οργάνωση Λιβαδειάς του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - σύσκεψη, με θέμα: «Οι Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο», στις 11 π.μ, στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας. Την παρουσίαση θα κάνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Συγκέντρωση για την παρουσίαση των Θέσεων διοργανώνει η ΝΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα της Νομαρχίας. Ομιλητής θα είναι ο Κ. Βουλγαρόπουλος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Δευτέρα

- Η ΚΟΒ Παγκρατίου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων, στις 6μ.μ., στα γραφεία της, Αριστάρχου 2, πλατεία Μεσολογγίου.

- Επίσης, αύριο Δευτέρα η ΚΟΒ Γλυφάδας του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη για την παρουσίαση των Θέσεων, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της Εθνικής Αντίστασης (Σμύρνης 37) στην Τερψιθέα. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Σε σύσκεψη για την παρουσίαση των Θέσεων καλεί αύριο και η Κομματική Οργάνωση Ελληνικού του ΚΚΕ, στις 6.30μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΒ (Αθ. Διάκου 28). Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Κουκακίου του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση των θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το 16ο Συνέδριο, αύριο Δευτέρα, στις 6 μ.μ., στα γραφεία της στην οδό Αν. Ζίννη 22.

Την Τρίτη (14/11)

- Εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ, για το 16ο Συνέδριο, πραγματοποιεί η ΚΟΒ εργατοϋπαλλήλων Θησείουτου ΚΚΕ, την Τρίτη, 14 Νοέμβρη, στις 6.30 το απόγευμα, στα γραφεία της, Δημοφώντος και Φυλίδος 2 στο Θησείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ