Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ
Ανοικτή επιστολή προς τους αρμοδίους

Με ανοικτή επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς η ΠΑΕ Λάρισα ζητάει για λογαριασμό του «κόσμου και όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, απαντήσεις από τους αρμόδιους για το ««μπάχαλο που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Η επιστολή απευθύνεται προς τους: Πρόεδρο ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, πρόεδρο Super League Απόστολο Παπουτσάκη, ενώ κοινοποιείται προς τους υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο, υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Νικητιάδη, γενικό γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή, διευθύνοντα σύμβουλο ομίλου Forthnet Πάνο Παπαδόπουλο.

Στην επιστολή η ΠΑΕ της Θεσσαλίας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι θεσμικοί φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου οφείλουν να τοποθετηθούν σε μια σειρά από ερωτήματα που έχουν προκύψει τους τελευταίους μήνες. Μολονότι η κοινή γνώμη έχει επανειλημμένως καυτηριάσει συγκεκριμένα γεγονότα, κανείς τους δεν είχε την ευθιξία να παράσχει εξηγήσεις. Φτάσαμε στο σημείο μία απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης να χαρακτηρίζεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης "τραβεστί", από τον υπουργό Πολιτισμού "ερμαφρόδιτη", από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο "απαράδεκτη", να επικρίνεται απ' όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και από τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης, αλλά οι αρμόδιοι να κωφεύουν.

Αν, λοιπόν, ενδιαφέρεστε πραγματικά για την κάθαρση και την εντιμότητα, σεβαστείτε τουλάχιστον την ανάγκη του κόσμου για ξεκάθαρα λόγια».

Παράλληλα η ΠΑΕ Λάρισα θέτει μέσω της επιστολής της έξι ερωτήματα προς τους αρμόδιους που αφορούν μια σειρά ζητημάτων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ