Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ - 2011
Πρώτο πιάτο...

Με τον αγώνα μεταξύ της ΠΓΔΜ και της οικοδέσποινας Λιθουανίας (21.0 ΕΤ1) να χαρακτηρίζεται ως πιο αμφίρροπος σε σχέση με την αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Σλοβενία (18.00) που έχει ξεκάθαρο φαβορί, ανοίγει σήμερα η αυλαία της προημιτελικής φάσης στο φετινό Ευρωμπάσκετ.

Οι οικοδεσπότες Λιθουανοί κόντρα στην πιο ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης μέχρι στιγμής ΠΓΔΜ, θέλουν να πάρουν τη νίκη προκειμένου να βρεθούν ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο στόχο τους που είναι η κατάκτηση του τροπαίου στο...σπίτι τους. Με τη βοήθεια του κόσμου τους θέλουν να βάλουν φρένο στην ξέφρενη πορεία των αντιπάλων τους οι οποίοι πάντως χωρίς άγχος (αφού ήδη έχουν καταφέρει πάρα πολλά) θα προσπαθήσουν να προσθέσουν ακόμη μία επιτυχία στο ενεργητικό τους.

Στο άλλο παιχνίδι, οι Ισπανοί αποτελούν ξεκάθαρο φαβορί απέναντι στους Σλοβένους παρά το γεγονός ότι οι Ιβηρες με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην αποδοσή τους φέτος έχουν δώσει δικαιώματα αμφισβήτησης. Δυο πρόσωπα εμφάνισε και η Σλοβενία μέχρι στιγμής, αφού την καλή εικόνα της Α' φάσης ακολούθησαν οι μέτριες εμφανίσεις στο Β' γύρο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ