Παρασκευή 21 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ
Νέο οργανωτικό σχήμα στην Αττική

Την ερχόμενη Κυριακή η ευρεία συνδικαλιστική σύσκεψη για τη συγκρότηση Παναττικής Επιτροπής

«Νέα σελίδα» στην παρέμβαση των δυνάμεων της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ) στην περιοχή της Αττικής, αναμένεται με την επικείμενη συγκρότηση Παναττικής Επιτροπής. Η ΠΑΣΕΒΕ συγκαλεί πλατιά συνδικαλιστική σύσκεψη με τη συμμετοχή Ομοσπονδιών, Σωματείων, συνδικαλιστών και ΕΒΕ την ερχόμενη Κυριακή 23 του Οκτώβρη, στις 10 το πρωί στην αίθουσα του Συνδέσμου Υδραυλικών Αθήνας (Σαλαμινίας 9).

Η συγκρότηση του νέου οργάνου που θα αναλάβει να συντονίσει τον αγώνα δεκάδων Ομοσπονδιών, Σωματείων, Ενώσεων και Επιτροπών Αγώνα ΕΒΕ του Λεκανοπεδίου δεν είναι μια κίνηση απλώς οργανωτικού χαρακτήρα. Εχει στόχο να εξαπλώσει με ακόμη πιο αποτελεσματικό, ευέλικτο και ενιαίο τρόπο τις παρεμβάσεις της ΠΑΣΕΒΕ σε όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής, σε μια περίοδο όξυνσης των προβλημάτων, των πιέσεων και της ανάγκης ανταπάντησης στην εχθρική πολιτική για τους ΕΒΕ, τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.

Παρεμβάσεις που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες τις οποίες αναλαμβάνει ή στηρίζει η ΠΑΣΕΒΕ, αλλά και με τη λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος, τον αντιμονοπωλιακό προσανατολισμό της δράσης, την ενδυνάμωση των δεσμών μεταξύ των Ομοσπονδιών και των Σωματείων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ