Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΘΗΝΑ

  • Σήμερα, Τρίτη, στις 6 το π.μ. ο υποψήφιος της ΝΑΣ Γιώργος Σκιαδιώτης, θα συναντηθεί με εργάτες του Δήμου Βύρωνα.

Στις 9 π.μ. οι: Θεοχάρης Παπαμάργαρης,υποψήφιος νομάρχης Αθήνας της ΝΑΣ και Αντώνης Αντύπας,υποψήφιος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσουν στο Ανατολικό Αεροδρόμιο.

Επίσης, στις 10 π.μ. υποψήφιος της ΝΑΣ θα περιοδεύσει στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής (Λοιμωδών) και στις 12 μ.μ. η Μαρία Κεφαληνού,στέλεχος της ΝΑΣ, θα επισκεφτεί το "Δρομοκαϊτειο".

Στις 9.30 π.μ. ο Παναγιώτης Πάλμος,υποψήφιος της ΝΑΣ θα περιοδεύσει στα ΕΛΤΑ της Καισαριανής.

Στις 4.30 μ.μ. ο Πέτρος Βαμβακάς,υποψήφιος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στα σούπερ μάρκετ της Κυψέλης.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η υποψήφια νομάρχης Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη θα περιοδεύσει σήμερα στις γειτονιές του Κορυδαλλού, ενώ ο νομαρχιακός σύμβουλος και υποψήφιος της ΝΑΣΓιώργος Λαγωνίκας θα περιοδεύσει σήμερα σε γειτονιές της Α Πειραιά.

ΛΑΡΙΣΑ

Σήμερα, Τετάρτη, ο υποψήφιος νομάρχης Λάρισας της ΝΑΣ Γιάννης Παττάκης θα επισκεφθεί τα χωριά, Ελάτεια στις 6.30 μ.μ., Ευαγγελισμός στις 7 μ.μ., Παραπόταμος στις 7.30 μ.μ. και Μακρυχώρι 8.30 μ.μ.

Την ίδια μέρα οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι Τάκης Τσιόγκας,Δημητρία Βήνη και Χαράλαμπος Γαλάνης θα περιοδεύσουν στα χωριά Πρόδρομος,Μόδεστος,Μελία,Αναγέννηση,Μέλισσα,Λοφίσκος,Αχίλλειο,Νίκη,Σωτήριο.Οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι Θανάσης Σερδένης,Θανάσης Γκουντούρας και Φωτεινή Μπουρίτα θα περιοδεύσουν στα χωριά Ν. Λεύκη,Κυπαρίσσια,Μοσχοχώρι,Ν. Περιβόλι,Κυψέλη.

ΣΑΜΟΣ - ΙΚΑΡΙΑ

Συγκέντρωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Σάμου θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 7 μ.μ., η ΝΑΣ Σάμου - Ικαρίας και Φούρνων, με θέμα τις επικείμενες νομαρχιακές εκλογές και την εκλογική διακήρυξη της ΝΑΣ.

ΑΡΤΑ

Η ΝΑΣ Αρτας πραγματοποιεί σήμερα στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στην περιοχή Γούρνα, με ομιλητή τον υποψήφιο νομάρχη Βασίλη Ζιώβα.Αύριο στις 8 μ.μ. θα γίνει συγκέντρωση στην Αγία Παρασκευή, ενώ την Παρασκευή 25 Σεπτέμβρη, κλιμάκιο της παράταξης θα περιοδεύσει στο Μύτικα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ