Σάββατο 27 Απρίλη 2024 - Κυριακή 28 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Περιοδείες σε χώρους δουλειάς της Αττικής

Το Σάββατο 27 Απρίλη

-- Στις 11 π.μ. η Νίκη Χρονοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα στην κεντρική αγορά του δήμου Ιλίου.

Την Κυριακή 28 Απρίλη

-- Στις 11 π.μ. η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα στην Πετρούπολη.

Τη Δευτέρα 29 Απρίλη

-- Στις 9.30 π.μ. ο Μάρκος Μπεκρής, υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στον Πειραιά.

-- Στις 3 μ.μ. η Χριστίνα Σκαλούμπακα, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, θα επισκεφτεί τα γραφεία της «Jure Law firm».

-- Στις 7.30 π.μ. η Βιβή Δάγκα, βουλευτής Δυτικού Τομέα Αττικής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο της Πετρούπολης, και στις 9 π.μ. το δημαρχείο Πετρούπολης.

Την Τρίτη 30 Απρίλη

-- Στις 9 π.μ. ο Μάρκος Μπεκρής θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του Τραμ στο Ελληνικό.

-- Στις 9 π.μ. η Γιώτα Δήμου, μέλος του Γραφείου της Τομεακής Οργάνωση Νοτίων Αττικής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στο Μπραχάμι.

-- Στις 10 π.μ. ο Γιάννης Τασιούλας, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου «Φειδάς».

-- Στις 10.30 π.μ. ο Μάρκος Μπεκρής θα επισκεφτεί τις προβλήτες του ΣΕΜΠΟ.

-- Στις 6.30 μ.μ. ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων ν. Αττικής, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα στους Αγίους Αναργύρους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ