Κυριακή 8 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ
Λάτιν στο «Συρμό»

«Απουριμάκ»
«Απουριμάκ»
Για δύο και πλέον δεκαετίες επιμένουν ...«λατινικά», όπως λένε, και καταθέτουν ψυχή, φωνές και ηχοχρώματα - «ευωδιές» της Λατινικής Αμερικής. Ο λόγος για τους «Απουριμάκ», που την Παρασκευή ξεκινoύν τις εμφανίσεις τους στο «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, τηλ. 210.5203.661). Το συγκρότημα, που εδώ και αρκετά χρόνια μυεί με το δικό του ξεχωριστό τρόπο στους κόσμους του λάτιν θα προσφέρει για τρεις βραδιές (13-15/2) ένα κεφάτο, χορευτικό πρόγραμμα σμιλεμένο από τους λατινοαμερικάνικους ρυθμούς και το πάθος. Πνευστά, κρουστά, έγχορδα, που αντλούν τις ρίζες τους από τη ραχοκοκαλιά των Ανδεων, την Κεντρική και Λατινική Αμερική, προσφέρουν μια πανδαισία ηχοχρωμάτων. Συνιστούν την άποψη του καταξιωμένου συγκροτήματος για το λάτιν, η οποία ευτυχώς διαφέρει κατά πολύ από τις «προτάσεις» της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας. Μια μελωδική πρόταση, που συναντά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού.

  • Στο «Συρμό», αύριο και την Τρίτη, εμφανίζονται οι Νίκος Ζιώγαλας, Γιώργος Αλουπογιάννης και Δημήτρης Κοργιαλάς. Την Τετάρτη, ακολουθεί το συγκρότημα «Εκείνος + Εκείνος». Ο Νίκος Καλλίνης (τραγούδι, κιθάρα) και ο Κώστας Λογοθετίδης (πλήκτρα), παρουσιάζουν τα καλύτερα στιγμιότυπα της πορείας τους και το νέο δίσκο τους «Τώρα ξέρεις να πετάς».
  • Την Τσικνοπέμπτη στη σκηνή του «Συρμού» ανεβαίνει το «Σχήμα Κατατεθέν», το οποίο θα προσφέρει ένα κεφάτο λαϊκό πρόγραμμα.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ