Παρασκευή 27 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πολυπρόσωπες συναντήσεις

Μια ενδιαφέρουσα "Εαρινή Διαδρομή με κλαρινέτο και πιάνο" πραγματοποιείται σήμερα (9μμ), στο καλλιτεχνικό καφενείο "Κοντσέρτο" (Μάγιερ 18), με τη συμμετοχή των μουσικών Βασίλη Παρασκευόπουλου (κλαρινέτο) και Βύνης Φουντά (πιάνο).

  • Σήμερα (11μμ), επίσης, στο "Αεριόφως" (Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκύζη) οι "Occoasional Dream" παρουσιάζουν ένα ταξίδι ήχων και χρωμάτων από τη Δύση ως την Ανατολή.
  • Καινούρια τραγούδια της, αλλά και γνωστές επιτυχίες της χρυσής εποχής της ντίσκο, θα παρουσιάσει η Γκλόρια Γκέινορ,στη σημερινή της εμφάνιση στο "SOS BF club" (Γραβιάς 10, Πειραιάς).
  • Προσωπική και πολυπρόσωπη τζαζ του κόσμου από σήμερα στο "Half Note" (Τριβωνιανού 17, Μετς) από μια ιστορική φυσιογνωμία του χώρου. Ο λόγος για τον Αφροδανοαμερικανό σαξοφωνίστα John Tchicai (φωτογραφία), έναν από τους πρωτεργάτες της ευρωπαϊκής τζαζ, που εμφανίζεται με το κουαρτέτο του.
  • Με σολίστ τους Ιάκωβο Κολανιάν (κιθάρα) και Χρήστο Ζερμπίνο (ακορντεόν) η Συμφωνική Δημοτική Ορχήστρα Αθηνών,σε διεύθυνση του Λευτέρη Καλκάνη, θα δώσει συναυλία αύριο (8.30μμ), στο Αθηναϊκό Δημοτικό Θέατρο (Τιμοκρέοντος 6α, Αγ. Σώστης). Είσοδος ελεύθερη.
  • Αύριο, επίσης, στις 12 το μεσημέρι στη Στοά του Βιβλίου (κεντρικός διάδρομος) θα πραγματοποιηθεί συναυλία σπουδαστών του μουσικού κύκλου "Μέλισμα".
  • Οι "Μπλε" ολοκληρώνουν την Κυριακή τις εμφανίσεις τους "Δίπλα στο Ποτάμι" (Λ. Κατσώνη 189) με "Ενοχές" και άλλα τραγούδια.
  • Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, αύριο (4μμ) και πάλι "Η ευκαιρία κάνει τον κλέφτη".Ο λόγος για την κωμική όπερα του Ροσίνι, συμπαραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Οπερας Δωματίου Αθηνών, που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του Γιάννη Ιορδανίδη και μουσική διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη.
  • Τη Δευτέρα και την Τρίτη (10.30μμ), στην "Ιερά Οδό" (Ιερά Οδός 10 - 12), οι Ιασις συναντούν τις βουλγάρικες φωνές σε "Μουσικές ιχνογραφίες". Εμφανίζονται οι Κώστας Μπαλταζάνης (κιθάρες), Πέτρος Κούρτης (κρουστά), Γιώργος Παλαμιώτης (μπάσο), Αννα Μαρία Τραϊκόβα, Ζλατίνα Στογιάνοβα, Γκαλίνα Ντουρμουγκλίσκα, Ν. Νέχεβ.Συμμετέχουν οι: Ντ. Λιντς (σαξόφωνο), Σωκράτης Σινόπουλος (πολίτικη λύρα) και Βαγγέλης Καρύπης, Ανδρέας Παππάς, Νίκος Καρατζάς.
  • Τις ίδιες μέρες (30, 31/3), στις 9.30μμ, στο Θέατρο "Αγορά" (Καραϊσκάκη 149, Πάτρα), οι Αλέξανδρος Τριανταφύλλου (φυσαρμόνικα) και Διονύσης Καρατζάς (απαγγελία), θα μας ταξιδέψουν στη "Νύχτα που γεννιέσαι με λέξεις και με μουσική".Μαζί τους οι: Αντώνης Θαλασσινός (κιθάρα), Μόνικα Αϊβάζογλου (φωνή), Μαριάννα Καλαϊτζή - Αννα Τζήκα (ηθοποιοί).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ