Σάββατο 9 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

«Τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει μόνο να αγανακτούν. Πρέπει και να τιμωρούν», σημείωσε η Αλέκα Παπαρήγα σε κάθε σταθμό της περιοδείας που πραγματοποίησε χτες στην Καβάλα. Και κάλεσε το λαό να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ, να δείξει τη δύναμή του, αποδυναμώνοντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας της στην περιοχή, η Αλέκα Παπαρήγα, στην Καβάλα, συναντήθηκε με το νομάρχη Θ. Κολιοντζή, στη συνέχεια περιόδευσε στο εργοστάσιο της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και μίλησε στους εργαζόμενους. Ακολούθως έδωσε συνέντευξη Τύπου, επισκέφθηκε τη Νέα Πέραμο, όπου συναντήθηκε με τους φορείς που αντιδρούν στην εγκατάσταση ΝΑΤΟικού Λιμανιού και το βράδυ μίλησε σε προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στην παραλία της Καβάλας.

Την Αλ. Παπαρήγα συνόδευε πολυμελές κλιμάκιο στελεχών του Κόμματος, αποτελούμενο από τον Θ. Κωνσταντινίδη, μέλος του ΠΓ, τα μέλη της ΚΕ Σ. Βλισίδου, Δ. Κρεωνά, Π. Μεντρέκα, τον γραμματέα της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ Δ. Ζαχαριάδη, άλλα στελέχη της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ, τον βουλευτή Α. Τζέκη, το νομαρχιακό σύμβουλο Χ. Ποτώλια και τον δημοτικό σύμβουλο Β. Λιόγκα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ