Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΙΓΙΟ
Θρασύτατη επίθεση στα γραφεία της ΚΟ του ΚΚΕ

Επίθεση δέχτηκαν τα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Αιγίου του ΚΚΕ από αγνώστους που χτύπησαν νύχτα και εξαφανίστηκαν, «υπογράφοντας» κατ' αυτό τον τρόπο τη θρασυδειλία τους και την ενόχλησή τους από την έντονη δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης και τα αποτελέσματά της.

Η προχτεσινή επίθεση δεν ήταν η μοναδική. Πριν ένα περίπου μήνα «επισκέφτηκαν» τα γραφεία ορισμένοι «νταήδες», που το μπόι τους έφτασε τόσο ώστε να απειλήσουν έναν ηλικιωμένο σύντροφο. Λίγες μέρες μετά στόχος τους έγινε μια αφίσα στην πόρτα των γραφείων, την οποία έκαψαν. Προχτές, ξημερώματα, κατάφεραν ένα ακόμα «επίτευγμα», σπάζοντας τις τζαμαρίες. Η επίθεση μοιάζει να ήταν προσχεδιασμένη μια και το εργαλείο με το οποίο έσπασαν τα τζάμια δε βρέθηκε στο χώρο.

Η ΚΟ Αιγίου του ΚΚΕ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της την προσπάθεια τρομοκράτησης των μελών και των οπαδών του Κόμματος, τονίζοντας πως το Αίγιο δε θα μπορούσε να εξαιρεθεί από τα σχέδια των γνωστών κύκλων. Σημειώνει πως εκείνο που ενόχλησε είναι το γεγονός ότι η ΚΟ, αλλά και η Οργάνωση της ΚΝΕ παρεμβαίνουν αποφασιστικά και πρωτοστατούν στην ανάπτυξη των αγώνων της εργατικής τάξης, των μαθητών, της αγροτιάς.

Πολύ περισσότερο ενοχλεί το ότι αυτή τους η προσπάθεια συσπείρωσης δυνάμεων στην κατεύθυνση σύγκρουσης και ανατροπής της πολιτικής της κυβέρνησης, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ είχε σοβαρά αποτελέσματα με τη συγκρότηση αντιπολεμικής συσπείρωσης, συντονιστικής επιτροπής σωματείων, συντονιστικής επιτροπής αγροτών η οποία συμμετέχει στην ΠΑΣΥ και συγκρότηση επιτροπής νέων κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου.

«Η προσπάθειά τους - τονίζει η ΚΟ - δε θα έχει αποτέλεσμα, θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα απ' αυτά που επιδιώκουν. Κι αυτό φάνηκε μια και από το πρωί στα γραφεία έρχονται συνέχεια φίλοι και οπαδοί που έμαθαν για το γεγονός».

«Τέτοιες ενέργειες μας συσπειρώνουν και μας ατσαλώνουν με αποφασιστικότητα να παλέψουμε για την υλοποίηση των αποφάσεων του Κόμματος» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καταγγέλλει την επίθεση φασιστοειδών σε μαθήτρια μέλος της ΚΝΕ(2019-04-23 00:00:00.0)
Επίθεση στα γραφεία Περιστερίου(2006-02-07 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2004-04-02 00:00:00.0)
Συνεχίζονται τα συλλαλητήρια(1998-02-19 00:00:00.0)
Πανελλαδικός ο ξεσηκωμός(1998-02-11 00:00:00.0)
Απαίτηση για συνέχεια(1996-11-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ