Παρασκευή 8 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ
33ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Ταξιδεύει σε όλη τη χώρα

Με σύνθημα «Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους. Με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει», το 33ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «ΟΔΗΓΗΤΗ» έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά να ταξιδεύει σε όλη τη χώρα. Τις επόμενες μέρες διοργανώνονται οι εξής εκδηλώσεις:

Σήμερα, Παρασκευή, 8 Ιούνη:

-- Στο πλαίσιο του διήμερου Φεστιβάλ των οργανώσεων ΑΕΙ Ιωαννίνων, που ολοκληρώνεται σήμερα, διοργανώνεται στις 7.30 μ.μ. στο Θεατράκι στο Μώλο εκδήλωση με θέμα «Η αυταπάτη της ισότητας και η διατήρηση της διπλής εκμετάλλευσης της γυναίκας». Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι με latin μουσική.

-- Στο ΤΕΙ Ηρακλείου, στις 7 μ.μ., με θέμα «Εργαζόμενοι φοιτητές - πτυχίο - εργασιακή προοπτική». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει θεατρική παράσταση, μουσική και συζήτηση αμέσως μετά την ομιλία.

-- Στο 5ο Νυχτερινό ΤΕΕ Πάτρας, στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση του Εργατικού Τομέα Πάτρας της ΚΝΕ.

  • Η Τομεακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Λέσβου διοργανώνει διήμερο Φεστιβάλ σήμερα και αύριο. Σήμερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα στα 40 χρόνια από τη δολοφονία του Τσε Γκεβάρα και προβολή της ταινίας «Ημερολόγια Μοτοσικλέτας». Αύριο η μέρα είναι αφιερωμένη στις εξελίξεις στη Λατινική Αμερική και το ρόλο του λαϊκού παράγοντα και περιλαμβάνει συζήτηση και προβολή ντοκιμαντέρ για την Οαχάκα.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ