Σάββατο 22 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
Στις κάλπες από αύριο

«Εμείς λέμε με γερό συνδικάτο μπορούμε να διεκδικήσουμε λύσεις, να αναμετρηθούμε με την αντεργατική επίθεση κυβέρνησης - ΕΕ - εργοδοσίας. Εχεις την εμπειρία, το Συνδικάτο έδωσε μάχες για το ωράριο, το 5ήμερο, τη σύμβαση εργασίας, μπήκε μπροστά στο όποιο πρόβλημα των εργαζομένων του κλάδου, έκανε παρεμβάσεις, σταμάτησε απολύσεις. Μην ακούς κάποιους που λένε "τίποτα δε γίνεται, ό,τι και να κάνουμε θα περάσουν τα μέτρα". Σπέρνουν τη σύγχυση και την ηττοπάθεια».

Τα παραπάνω σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Φαρμάκου Αθήνας, καλώντας τους εργαζόμενους του κλάδου να πάρουν μαζικά μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης, που ξεκινούν αύριο Κυριακή και ολοκληρώνονται στις 9 Απρίλη. Η δράση του συνδικάτου όλο το προηγούμενο διάστημα, που οι εργαζόμενοι αναδείκνυαν την παράταξη της «Προοδευτικής Κίνησης Φαρμάκου» στο «τιμόνι» του, αποδεικνύει ότι η ταξικά προσανατολισμένη πάλη των εργαζομένων μπορεί να ορθώσει φραγμούς στην αντεργατική πολιτική.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν στα γραφεία του συνδικάτου (Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όροφος, γραφείο Β΄) με την ταυτότητα (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ.) και το βιβλιάριο ασθενείας τους, τις εξής μέρες και ώρες: 23/3, 10 π.μ. - 3 μ.μ., 26/3, 2/4 και 7/4, 2 μ.μ. - 7 μ.μ., 8/4, 2 μ.μ. - 9 μ.μ. και 9/4, 12.30 μ.μ. - 9 μ.μ. Επίσης, για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων, θα στηθούν κάλπες και στους χώρους δουλειάς.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ