Παρασκευή 8 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
3η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Αύριο η σύσκεψη της Γραμματείας Αθήνας

Στις 10 π.μ., στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», με τη συμμετοχή 650 συνδικαλιστών

Με την κεντρική σύσκεψη της Γραμματείας Αθήνας του ΠΑΜΕ, αύριο Σάββατο, στις 10 π.μ., στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» και με τις αντίστοιχες συσκέψεις σε άλλες μεγάλες πόλεις όπως ο Πειραιάς και η Πάτρα, ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες από τις ταξικές δυνάμεις οι προετοιμασίες για την 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, στις 16 και 17 του Ιούνη, στην Αθήνα (ξενοδοχείο «Νοβοτέλ»). Η Γραμματεία Πειραιά διοργανώνει σύσκεψη την Τετάρτη 13/6, στις 6.30 μ.μ., στο ΕΚΠ, ενώ η κεντρική Παμπατραϊκή Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 11/6 (6.30 μ.μ., Μέγαρο Λόγου και Τέχνης).

Στην αυριανή σύσκεψη της Αθήνας θα πάρουν μέρος πάνω από 600 συνδικαλιστές που αναδείχτηκαν το προηγούμενο διάστημα από πλατιές κλαδικές συσκέψεις και Γενικές Συνελεύσεις των ταξικών συνδικάτων. Από τη σύσκεψη θα αναδειχτούν 130 αντιπρόσωποι για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, το σώμα της οποίας θα φτάσει τους 600 συνδικαλιστές απ' όλη τη χώρα. Τις εργασίες θα παρακολουθήσουν και δεκάδες εκπρόσωποι ξένων συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Η συζήτηση της πείρας από τις κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος, οι αποφάσεις και τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από τη Συνδιάσκεψη σχετικά με τη δράση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με δεδομένη την ένταση της αντεργατικής επίθεσης από τις κυβερνήσεις του δικομματισμού και την ανάγκη να απαντήσουν οι εργαζόμενοι με την ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωσή τους στα ταξικά συνδικάτα και το ΠΑΜΕ. Τη μόνη δύναμη που μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντά τους, να οργανώσει με αποτελεσματικότητα την πάλη για τη διεύρυνση των κατακτήσεών τους.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη που διοργανώνει το Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων στα ΜΜΕ (6 μ.μ., αίθουσα Λογιστών «Ναπολέων Σουκατζίδης», Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Το πρόγραμμα συμπληρώνουν:

  • Οι ναυτιλιακοί υπάλληλοι (9/6, 6 μ.μ., ΕΚΠ).
  • Ο Σύνδεσμος εμποροϋπαλλήλων και ιδιωτικών υπαλλήλων (10/6, 11 π.μ., αίθουσα ΠΕΜΕΝ).
  • Οι παρατάξεις Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Υπαλλήλων ΟΛΠ και Δημοκρατική Ενότητα Λιμενεργατών (11/6, 3 μ.μ., αίθουσα ΠΕΜΕΝ). Επίσης, η Ενωση Λογιστών (6.30 μ.μ., ΕΚΠ).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ